Güzellerim sizden Dua istyorum 😢😭
Babam Mide ve Kalp hastası 2 agır Ameliyat gecrdi . Biri Acık kalp Ameliyatı Diğeri Mide Kanaerydi Alındı . Hamdolsun Allahıma Babamı Başımızdan Eksik etmedi . herzamn şükrettim 25 li yaşlarından beri cekiyordu Hep hastaydı
İlk Mide Ameliyatı Oldugunda Tek yaşayn Babam olmuş Mucize Hasta demişler çünki ilk ameliytdan sonra Kalbi durmus Calısmayınca Morga indrmişler ve Morg Görevlisi sayesinde fark edlmiş . Yaşadıgı Zorlu süreçten gecildi Atlatıldı derkn Kalp rahatsızlıgı başladı Ayakları şişyor nefes alamyor Kalbi agrıyordu Yürüse dahi Kalbinin attıgı dışarıdan belliydi Yüzü soluk oluyordu .Sonu Amliyet dedi ve Dr Herseye Hazrlıklı olunda dedi .Yine Acık ameliyatla Zorlu süreç gecrdk Hatta Babam diyorki Agzıma Köpükler bırktı yutkunamyorum boguluyorum Hissedyorum tepki veremyorum Ölüm böyle bişey demkki Dr Hastayı Kaybedyoruz demiş kulagyla duymus ama tepki veremyorum demiş sonra bilinci gitmiş Acılen 2 ci Amliyete alındı Dr Yaşamaya bilir dendi Benim Babam daha genç Kızlar 50 sine yeni bastı
Zorlu süreçlerden sonra Şimdide Ciğerinde Lekeler gözktü Dr iyi görmedim acil gözkmen lazım degerlerin kötü demiş Ayakları yine şişmeye başlamış beni yine korku sardı geceleri uyuyamıyorum yakın zamnda abisni kaybetti Stres yaptı belkide Yeğeninden darbe gördü Haksızlık yapıldı . Bizler evladı olarak yanında olduk ama İçindeki savaşı bilemeyiz Şuan durum bu Sevdklerime bişey olmasından İmthan olmaktan cok korkuyorum gücsüzm Kaç günlerdr uyuyamyorum Napacamı bilmyorum Kötü bişey duymaktan beyim susmuyor 2 kere agır imthandan ameliytdan kurtuldu ya bu sefer sıkıntı cıkarda korktugum başıma gelirse diyorum Kücükte kardeşim var Ortaokula gidyor
Babamın Gençliği hep HStanelerde gecti Annemde hasta Guatr kötü zehirlisinden oda kendylemi ugraşacak Babamlamı bilemyorum Bu bayram gidemyorum Bayramdan sonra gidecm memlekete de Yüreğim sıkışyor kızlar Anlatamdıgım cok sey var lütfeb Dua edin Uzun Oldu Hakkınızı Helal Edin Hamile Anneler ne olur Dua edin .🥹😭😭🤲🏻