Zeyneplemutluluk evet erken doğumu tetikliyor sürekli sancı çıktı bende nst de. Benim 25. Haftadan beridir suyum hep fazlaydı.. ama avantajı da var çocuğun gelişimi önden de gidiyor hep 1,2 hafta❤️ rahim suyun fazlalığına dayanamadığı için doğuma tetikliyor. Ben Nst de 60,70 kedi gördüm ama hiç hissetmedim. Yani sadece karnım ekstra sertleşiyor o kadar.. normal hayatta benim karnım hep semsertdi.. nst de sancı görünce çok şaşırmıştım. Bel ağrısı vs yaşamadım çok ayakta kalırsam oluyor. Siyatik ağrı çektim aylarca.. şimdilerde de artık sancının bende ki etkisinin nasıl olduğunu anlıyorum düzensiz sancılarım oluyor.. benim ilk gebeliğim ben klasik bel ağrısı bekledim ama sanırım. Ağrı eşiğim de yüksek geldiği için ve su fazlalığı sancıyı hafiletir dediler bilmiyorum çok hissedemiyorum .. tam dayanamayacağım ağrıyı bekliyorum bende. Nst de sancılarım çıktığı için ciğer geliştirici vuruldum sancı durducu hap kullandım 2 gün boyunca. Hafiflediği için gönderdiler eve. Bir daha böyle sancı çekersem büyük ihtimalle beni de doğuma alırlar 34+2 deyim bende ❤️