bilmemben Seher-emre ilk gebeligimde 1 72 çıktı Şükür sağlıklı doğdu şimdi yine 1 280 gibi bir şey çıktı açıkçası umurumda dahi olmadı veren rabbim inşallah korktugumuza uğratmasin O test sonucunda sağlıklı diyip öyle doğmayan da oluyor
Seher-emre bilmemben Tabiki herşey Rabbimin takdiri .Ve bizleri de imtihan ediyor ne gelirse ondan gelsin başımız üstüne ama Rabbim bol sabırlar versin imtihanlarımızı kolay atlatalim
Seher-emre @bilmemben @bbettymom Kızlar bugün öğrendim sonuçlarım temiz geldi .Destekleriniz için sizlere de çok teşekkür ederim .Dilerim ki Rabbimden bütün hamile olan Annelerimiz sonuçları tertemiz sağlıklı bebeklerini dünyaya getirsinler İnşllah 🤲🤲❤️❤️
bbettymom Seher-emre Ahh o kadar sevindim ki rabbim sesini duydu çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız bebişlerimizi🩵
dilekmom6 Seher-emre ayy yuppi. Çok sevindim valla ya gözün aydın canm. Ben de tam soracaktım sonuçlar nasıl diye.
Seher-emre bsr18_ Sonuçlarım geldi bugün çok şükür temiz güzel haberi aldık .Darısı bekleyen herkes alır bu güzel haberi
bsr18_ Seher-emre çook sevindim. Sonucun böyle geleceğine çok emindim. Fetala giden herkesin sonucu böyle çıkıyormuş genelde ne alakaysa. Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip ettsin inşallah
Seher-emre bbettymom Çok teşekkür ederim desteğin ve yazdığın için .🤍 İnşllah sağ Salim alırız yavrularımızı ☺️