ikidiranne Kızlar 11 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim düşük riski vs yok mide bulantılarım da baya azaldı. Biz kocamla bayram tatilinde şehir şehir gezmeyi düşünüyoruz kendi aracımızla. Sorun olur mu bebek için uzun yol.
ikbalb ikidiranne ben defalarca 10 saatlik yol yaptım. 2 kere uçak seyahati yaptım hiç bir problem yaşamadım.
orhismommmmmm ikidiranne canım bunu bize değil doktora sorman lazım pazartesi git bence bi git sorun olmaz deriz sorun çıkar vebale gitmeyelim
mom28_ ikidiranne 2 saatte bir mola vererek susuz kalmayarak gidebilirsin dedi banada yolculuk kısıtlaması 30 haftadan sonra ve çok riskli gebeliklerde dedi
mervekalkann ikidiranne Hiç sorun olmaz gebeliğiniz riskli değil ise ben tüm hamileliğim boyunca ne yazık ki ev taşıdım şehirlerarası şuan 33 haftalığım :)
ikidiranne orhismommmmmm yok ben zaten sordum dinlenerek git dedi de bide sizden fikir almak istedim :)
mom28_ zngns 3 saatten bisey olmaz Alllahın izniyle İstanbul’da bi yerden bi yere gitmek zaten 2 saati buluyor günlük hayatta
zngns mom28_ ya yol düz değil viraj ve engebeli olan yerler var o yüzden açıkçası tüp bebek gebeliği korkuyorum ondan
seymanurd Bende 25 haftalığım 8 9 saat yol gideceğiz Doktora sorduk 2 saatte bir mola ver 5 dk yürü kan akışı hızlansın birde yolculuk süresince diz üstüne gelecek kadar varis çorabı giy sorun olmaz gidebilirsin dedi doktorumuz 🌸
zngns mom28_ tok bayram.icin ailemizin yanina gitmek.için gidicez yoksa acil bi şey yok gitmelik çok şükür onlarda anlayışlı bize bıraktılar
karyarzgr ikidiranne doktor dışında kimseye sorma bence başkası bolca seyahat yaptı bir sorun yaşamadı diyelim senle aynı olcak diye birşey yok herkeste aynı olmaz doktorun o sürecini bilir bebeğin durumunu gidişatı vs başkasına birşey olmadı diye güvenerek çıkma derim yola