Bir1kelebek Kızlar bıktım post açmaktan ama açasım geldi bi anda açtım😵💫 hadi adeti bitenler gelsin beraber geçsin bu ay da
znnnr Bir1kelebek bende bu ay kimyasal geçirdim cano dün değil önceki gün bitmiş gibiydi normale göre erken bitti sandım ama sulu kan gibi hafif hafif devam ediyor 17 Mayıs sat bayram sonrası ovü testine baslycam innovita aldım
gkcalyaa znnnr benim 15 Mayıs bugün uzayan akıntım var takvim 26 sı gösteriyor yumurtlama bacım çatlamış mıdır ya yoksa yeni mi yumurtluyorum Ovulasyon almadım
Bir1kelebek znnnr hadi inşaAllah bu ay o ay olsun yaaağ😩😩 ben kimyasal bile yaşamadım 1 buçul sene oldu
znnnr gkcalyaa yumurtlama çok değişken bence en güvenilir öğrenme yolu test yapmak ovuluasyon testi canım brnim uzayan akıntıdan iki üç gün sonra oldu galiba pik kaç günde bir adet oluyorsun
gkcalyaa znnnr 25 günde bir oluyorum inş kaçırmamışımdır 🤣 normalde işte 26 sı olması lazım Ovulasyon
znnnr gkcalyaa eğer gün aşırı ilişki var ise ona takılma stres olursun kaçırdım mı kaçırmadım mı diye ya baştan test yapacaksın yada gün aşırı ilişki canımmmm