kelebek3346 Ben bahçelievler devlet hast aldım ama sadece riskli gebelere bakılır diyor diger de detaylı bakılmamamaktadıe diyor ee hangşsine alcam simdi ben iptalmi edeyim acaba
Eso66 kelebek3346 Sadece riskli gebelere bakılır yazıyorsa bakarlar ama yanında detaylı çekilmiyor falan yazıyorsa bakmazlar ona dikkat edin
momelif1 Eso66 bende çam ve sakurada detaylı ultrasona girdim gayet herşeye baktılar memnun kaldım ben, tabi özeldeki kadar açıklamadılar ama yinede bilgilendirdiler herhangi bir problem olmadığına dair
Eso66 momelif1 Evet beni pozisyondan dolayı 3 kere cağırdılar ama artık yoruldum yoksa uzun uzun baktılar
mervegenc07 Devlet hastanesi ya da şehir hastanesinde detaylı ultrason için aylar öncesinden mi ramdevu almak lazım? 18 haftalık hamileyim hemen vermezler mi
Dryglgl mervegenc07 16 gün sonraya açılıyor perşembe cuma hariç cumartesi pazar dahi yeni randevu açılıyor 16 gün sonrası için
Eso66 mervegenc07 Ben 18 haftalıkken aldım randevuyu zaten 2 hafta sonraya denk geldi yani detaylı ultrasona denk oluyor şuan bakmamın tam zamanı
esma4534 Dryglgl merhaba bende oraya ikili tarama testi için gidecm de bakıyorlar mı randevuların altında riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor
Eso66 esma4534 Haddimi aşmak gibi olmasın sadece öneri bu testler doğruluk payı cok düşük o yüzden genelde yaptırmayın diyorlar üzülmemek adına genelde detaylı daha kesin sonuc veriyor
esma4534 Eso66 aa bilmiyordm bende sadece riskli gebelere bakıyorlar zannediyordum alamıyordum randevu