Kubraaaa Çınarlıda 2 bin 50 tl doğum geçen hafta sordum ama doktora göre değişirmi bilmiyorum benimki çınarlıda çalışıyor zaten muayenede 65den 80e çıkmış yeniyılda
OuzBeyzaDuran Ben medikal park da gülin hanıma gidiyorım muayene parası 115 tl şimdilik memnunum bir sıkıntı Yok gibi ☺
NeslihanAyanolu OuzBeyzaDuran bende gülin hanıma gidiyorum çok memnunun ama hiç Doğum ücretini konuşmadık korkuyorum açıkçası siz bilgi aldınız mı ?
Busozi OuzBeyzaDuran Özel medifema hastanesi ayşe hanima gidiyorum 27 haftaligim cok memnunum. Muayene ucreti 55₺ dogumda 2000₺ die biliyorum. İstedigim her an direk cep telefnundan doktrma ulasabilmem cok iyi. 😌
OuzBeyzaDuran NeslihanAyanolu 3.300 tl dedi ayrıca oda süslemesi ve fotoğraf çekimi içinde olursa 4.500 tl falan diyolar
Tutor [bilinmeyen] merhaba zaman geçmiş üzerinden ama ben de ahmet güler in hastasıyım daha yeni hamileyim soramadım kendisine ayıp olur diye çınarlıda doğum ücreti ne kadar ödediniz
Dygerten Kızlar merhaba. Ege yaşam hastanesi doğum hakkında bilgisi olan var mı?muayene fiyatı, doğum ücreti ve doktorlar konusunda. Egepol cem beye gidiyorum 5 aylık hamileyim. Ama egepolün Bir şeyleri tamamen ticarete döktüğünü düşünmekteyim. Lütfen yardımcı olun 🙏🏼
Pandora Dygerten bende ege yasami arastiriyorum ama cok fazla bilgi bulamadim dun aradim bir turlu hat dusmedi 😡😡
Dygerten Pandora ben ege yaşam hastanesi Sinan beyden randevu aldım 28 kasım için. Fiyatlar ve ilgi alaka konusunda bilgi veririm o gün geldiğinde):)
Pandora Dygerten bilgi verirsen cok sevinirim cunku suanda izmirde degilim ve yardimci olabilecek kimseyide bulamadim
Kmly Herkese merhaba cinarli hastanesinde Sezeryan fiyat ne kadar bilgisi olan yazabilir mi birde hastaneden memnun musunuz hangi doktoru önerirsiniz
Altinari Merhaba arkadaslar tinaztepe hastanesinde muayene ucreti ve dogum ucretleri nedir bilen var mi?