Blueeberryy Hali silmekten biktim acik renk halim bebegim surekli biseyler dokuyo bana ne onerirsiniz
ikiprensesannesi___ Blueeberryy yemin ediyorum aynı dert bende de var. Bir de gitmişim. Utanmadan beyaz renk halı almışım. Çocuklarımın ne olduğunu bilmiyormuşum gibi.
penbe_karisi Benimki krem beyaz kahve tonları açık ton ama çok kir tutmaz her ne dökülürse anında siliyorum 🥲
Blueeberryy penbe_karisi ne diye geciyoki benimkide krem mavi ne olsa leke silmekten biktim silmiyorum artik 😂😂
Blueeberryy ikiprensesannesi___ 🤣🤣🤣 ben gene evlenirken aldim cocuk falan dusunmemistim zevkime gore aldim😂
ikiprensesannesi___ Blueeberryy ben de aldığım zaman ilk kızım tek vardı. Sonra üç tane oldular. Allah bana sabır versin. Onları bağışlasın. Ama zor yani. Ben de bunlar biraz daha yıpranansa. Yenilerini Alacam.
Blueeberryy ikiprensesannesi___ amin canim valla bende tek erkek var 17 aylik kok sokturuyo hdjdjd halilarim yeni ama kir gostermeyen bisey almak istiyorum ben cocugum sagolsun eline aliyo gezdiriyo ne versek 😂