mlke2906 sevgi_45 kaç haftalıksın canım bir de suni sancı mı vericek yoksa kendi sancın mı var şimdiden hayırlısıyla bebişini kucağına almak nasip olsun 💖
NilVibe sevgi_45 Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin🥰 çok güzel bir doğum gerçekleştirmeni diliyorum❤️
mubrem Bu mübarek cuma gününde sağ salim bebeğiniz alırsınız kucağınıza inşallah hiç korkmayın her şey gönlünüzce olsun hayırlısı olsun inşallah
ikizannesiiiiiiii sevgi_45 sağlıcakla kucağımıza alırsınız inşallah önce nst ye mi girdimiz yoksa açıklığa mı baktı ben37+6 yım belimde ve vajınamda ağrı var oturamıyorım neredeyse açılma var mı diye bakmadı nst de de sancım çıkmadı yolladı bugün
mlke2906 ikizannesiiiiiiii bende de aynı şikayetler var düzenli değil ayaktayken full karın sert ve belim kasıklarım çok ağrıyor bir de sanki üşütmüşsün de karının ağrır sürekli tuvalete çıkma hissi var
sevgi_45 ikizannesiiiiiiii ikizannesiiiiiiii Allah razı olsun darısı başına inşallah 🙏 nst çektim doktorun odasına gittim sancım vardı 2 gündür dedim alttan muayene etti 3 santim açılmam vardı hemen yatışım yapıldı
ikizannesiiiiiiii mlke2906 ben bugün bakar diye düşündüm açıklığa bakmadı ama eve geldim geleli belimdeki ağrı geçmedi içimde bir şüphe kaldı ya