adl_12 serenss kızımın ismi Lavin 🌸🐣 prenses gibi bi kızım var teyzesi mavi gözlü sarışın çok akıllı azcık inat ama olsundu 😊😊 14 aylık benim kızım..
serenss adl_12 Allah bağışlasın cimcimeyi maşallah 🐣 Lavin ismini çevrenizdekiler nasıl karşıladı telafuz edebildiler mi beğendiler mi peki
bircant Bir kızım var 5 yaşında ismi Cansu 🫶 İkinci de kız olacak ama onun ismine karar veremedik sanki hiçbir isim kulağıma hoş gelmiyor 🙈
serenss annekiz6141 nerelisiniz bu arada Kocaeli’de yaşayan bi Trabzonlu olarak adınız dikkatimi çekti 😂😂😂
adl_12 serenss Benim diğer kızımın ismi de Arya o da kolay bi isim değil alıştılar artık.. Lavin içinde gayet kolay söyleniyor ya hatta hiç duymadıkları bi isim olduğu için yaaa çok güzel çok hoş bi isimmiş diyor ilk duyan..
bircant serenss gayet sakin hanım hanımcık kibar bir kızım var :) bebekliğinde de beni hiç yormadı çok şükür halada öyle bakalım şanı bahtı güzel olsun bütün çocuklarımızın 🎀🌸
sipsirel serenss eski ama modern isimleri daha karakteristik buluyorum, diğerleri bir tık çikolata markası gibi geliyor. Üçü arasında Cansu derdim 🙏🏻
esavas27 serenss lavin ismi çok çok çok güzel bi isim benimde bi gün çocuğum olursa seçeneklerimin arasında bu isim