Fadime3543 sevgitekes normalde gittiğim hastane özel orada veriyorlardı bugün devlet hastanesi doktoru vermedi sadece bir kağıda ölçümleri yazdı iki gün sonra kendi doktoruma gideceğim inşallah o daha güzel şeyler söyler 🤲🏻🙏
Ozge3747 Aysegulburakdogru Benşm de son adetim 25 Ocak canım. Kalp atışı 6+6 da duyuldu. Son adete göre 8+5 falan olman lazım. Seni korkutmak istemem ama sanki duyulması gerekiyordu şimdiye kadar. İstersen bir hafta daha bekle.
sevgitekes Ozge3747 siz ultrasyon da kaç haftalık görünüyorsunuz benim 22 ocak sat 8+2 yiz bir hafta geriden geliyo du en son
Aby34 Ozge3747 bnim son sat 23 ocak 6+2 de keseyi grdüm 2 hafta sonra tekrar gittim 7nin sonlarında kalp atışını duydum sizle aynı gibi doğumumuz bnim 30 Ekim gösteriyor nasipse
Aysegulburakdogru Fadime3543 doktorlar ne dedi peki size ben salı gittim boş gebelik olabilir dedi bir hafta daha bekleyelim dedi
Ozge3747 sevgitekes Doktorum ultrasonda kaç göründüğüyle ilgili bir şey söylemedi. Son adet tarihime göre hesapladı ama bu hafta özellikle sorarım bir farklılık var mı diye. Belki pek fark yoksa söyleme gereği duymamıştır, son adet tarihine göre 8+6 yım.
Banu26 sevgitekes benimde en son 20 ocaktı 9 haftalık olması gerekirken 8 haftalık . 1 hafta geriden geliyor. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır 😊
Cagladevecioglu sevgitekes 7 haftaliksiniz kasim dogum benim 9. Haftaya girdik ne zaman dogum yapicam acaba doktorum bisey soylemedi cunku bi bilgisi olan varmi acaba tahminiii
Kelebekk29 sevgitekes canım Benimde sat 13 şubat aramızda 20 gündem fazla var ama benim tarihim 6+1 diyor ben yanlış mı hesaplıyorum ki
sevgitekes Kelebekk29 şöyle su anda 8+2 yiz sata göre 9+2 ultrasyonu takip edelim dedi doktor o yüzden 8+2 bir hafta geriden geliyo