miracsevim arzuysf yaaa aynı benim oğlumun doğumu gibi olmuş. Maşallah maşallah. Çok sevindim senin adına darısı şimdi benim ikinciye :)
dilannaltan arzuysf ne güzel gözünüz aydın 🌸Rabbim bana ve bütün hamilelere böyle kolay doğum nasip etsin aminn🥰
elif_yer arzuysf hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün💗 benimde ilk doğumum olucak bu süreçte neler yaptınız ?
babymom33 arzuysf Allahimmm ben ne okudum böyle maşallah ya hemde ilk doğum rabbim banada böyle doğum nasip etsin 2. Doğum olacak benimde maşallah maşallah size
evremkesmis arzuysf ne güzel. Doktorunuz sıyırma islemi mi yaptı acaba? Normal doğumu tetiklemek için
huruya arzuysf merhaba hayırlı olsun çok mutlu oldum. InsAllah bana böyle su gibi doğum olur. Çok az kaldı bana da. Kaç kiloydunuz merak ettim. Biraz kilom fazla çıkıyor maalesef benim
arzuysf huruya benim de 65 le hamile kaldım 90 dim ama çoğu odem oluyo ya tartıya takılmayın cunku vücut o kadar kilolu değil
safiye18 cerenimo36 ben 7bck sene oldu yapalı doğum gopta belde tıp merkezi var doktorum orada Nurhan takar 500 evler safakta yapıyordu orası kapanınca şimdi başarı hastanesinde yapıyor doğumu şuan yine hamileyim ve Nurhan hanıma gidiyorum
busra_1222 Allah analı babalı büyütsun inşallah 🙏🏻 bu Meryem Ana otunu nasıl kullandım acaba ..sancin gelince suya atıp ne zmn çıkarttın otu sudan 🙏🏻
meowmom Okurken gülümsedim resmenn, ne güzel bi doğum hikayesi olmuş 💞 Allah analı babalı büyütsün evladınızı, bütün gebelere de böyle rahat bi doğum nasip etsin 🤲🏻💞
yasmintr arzuysf ayyy maşallah subhanallah imrendim vallahi Allah her isteyene böyle kolay su gibi doğum nasip etsin çok çok güzel maşallah😍😍😍😍
HayalD ervanil evden hastaneye gitmeniz ne kadar sürdü benim kontrollere gittiğim hastane trafiksiz 15 dk, trafikli 1 saat yolda doğurur muyum diye korkmaya başladım
ervanil HayalD sabah 9 buçukta geldi taksici hastane yakındı ama trafik o kadar yoğundu ki allahım aklıma geldi 😅🤦♀️🤦♀️ taksici kafasını camdan çıkarıp sağa sola bağırıyordu yolu açın doğum var diye nasıl kornaya basıyodu tam bir rezillik ay aklıma gelince istemsiz utanıyorum 😅😅😂 taksideyken oturamıyordum bebeğin başı aşağıya inmişti bildiğin batıyordu bana 15 dakika da hastanedeydim zaten sedyeyle acilden giriş yaptım adım atamıyordum
arzuysf HayalD 8 dk sürdü. 10 dk ya yakin da kan alma ve muayene sürsün hemen dogdu zaten çatala çıkıp ikininca
ece00008 arzuysf ay maşallah maşallah ne kadar güzel bir hikaye açıp açıp okuyorum gözünüz aydın öncelikle ♥️ 🎀 benim sorum lu olacak çatı muayenesinden dolayı doğum tetiklenmiş mi oldu peki. Bana da 38in başında çatı muayenesi yapacak korktum şimdi doğumu tetikler mi diye
arzuysf ece00008 bilmiyorum ya kimisinin hiç tetiklenmiyo. Ama 38 hafta zaten normal. Dogum başlasa da tamam miyadi dolmuş oluyor zaten