Gulceefe-00 denizhimi ilk kullandığım ama aşılama yapıldı tutmadı ikinci ay tekrar letu kullandım çatlama iğnesi bulamadık kendi çatladı sonra hamile olduğumu öğrendim ama değer düzenli artmadı kimyasal gebelik oldu
ikizlerkadini denizhimi 2. Ay hamile kaldım ilk ay esim yoktu ben söylemeyi unutmuşum doktora sehir dışındaydı baya kızmıştı bana boşuna mı verdim o ilacı diye suan 10+2 yim ama ilaci kullandığım sırada baya ağrım olmuştu
mrvnr12 anonimhesappp 2kere denedim diger yapmayalım dinlendirelim dedi dr anlamadım 9 kez mi yaptınız
anonimhesappp lena22 3. Ayında doktorum aşılamaya geçelim dediğinde ne kadar süre ilaçla deneyebilirim dedim 7-8 ay deneyebiliriz demişti
anonimhesappp lena22 her ay yumurta takibine çağırmadıysa evde ovulasyon testiyle takip etmenizi öneririm bazı aylar letuya rağmen geç yumurtlama görmüştüm
ikizlerkadini denizhimi yok doktorum kendi kendine çatlar demişti kaçırdım diye korktum ama cok şükür kacirmadim
lena22 anonimhesappp yok cagırmadı bana dedi gelme sadece gün aşırı ilişki dedi bu ay ovulasyon testiyle devam ediyorum bakalım
anonimhesappp mrvnr12 evet toplamda 7-8 ay deneyebiliriz demişti kutuda son kalan ilaçları da bir ay fazla olduğu için içmiştim 😂