Momlife_ Hangi marka daha iyi ? Hiç alıp da alıştırmak istemiyorum fakat ucum yok hiç emmez diye korkuyorum ne olur ne olmaz diye hastane çantamda bulundurmak istiyorum
sudeli4 Momlife_ Benmde sıfır ucu mercimek tanesi kadar bile yok ve öyle aparatla Vs ile çıkmıyor malesef. İlk çocuğumda emme reflekside çok azdı zar zor tutturuyordjmm sonra bırakıyordu ben aventin ve lansinoh un uçlarından çok memnun kaldım başka markaaleınn uçları aşırı büyük çocuk cıkarıyo bş sğre sonra. Bu ara emme refleksi gelişmiş çocuklarda Uç yoksa bile emiyorlar kardeşimşnn çocuğu 2 yaşa kadar emdi hemde çocuğun kavraması yetiyo yoksa ben ne danışmanlıklar aldım ne çabalar verdim
eeminess Momlife_ bence kesinlikle alın nolur nolmaz alışacaksa da alışsın önemli olan sizin sütünüzü temas ederek alması benim de göğüs ucum yoktu bebeğim emmedi şırıngayla falan verdik ama yetmedi tabii son çare silikon uçla denedik 3.5 aydır onunla emiyor wee baby marka almıştım
temmuzonbir Momlife_ benimde göğüs ucu yok doktorum doğum yapınca aparatla çekip çıkarırız dedi sizdede denseler
Ruzgar2021 Uçlu uçsuz hiç bi şekilde emmedi benim ilki, neler denedik emzirmw danışmanı şu bu emmeyince emmiyor. Şimdi ikincisi nasıl olur bilmiyorum ama düşünmüyorum da sonuçta kendi tercihi
sudeli4 Momlife_ bence al uç yoksa mutlaka lazım olacak yani öyle düşün. Uygun olanları uçları çok büyük avent yada lansinoh bak derim
eeminess Momlife_ bebeğim rahat yiyor zaten öne eğik değil arkana yaslanarak emzirmek gerekiyor ki bebek tıkanmasın ben de öyle emzirdiğim için akış hızı otomatik ayarlanmış oluyo :)
sudeli4 temmuzonbir hiç öyle olmuyo canm ya bende çok denediler olmadı yani bebek koyu kalan çevreyi kavrarsa uca gerekte yok çok emzirme danışmanlığı aldım. Emme reflekside önemli . Kardeşimin bebeği eme eme çıkardı mesela çıkardı mesela çocuk çok güçlü çekiyordu ve emmek istiyoru benmki çok uğraşmama rağmen emmedi