hurremintorunu hhandan uiyy benimde cuma 00.00 olur olmaz tüm uygulamalara girip yeni haftayı inceliyorum 20. Haftaya giriş yaptık havuç kadarızz 😍
gfc02 jekdkllmdkm bende zorlanıyorum ara ara sancım oluyor ve ben birde vajinal enfeksiyonla uğraşıyorum bitmiyor bu sancılarım ondan kaynaklı sanırım ne bekliyorsunuz peki kızmı erkekmi biz kız bekliyoruz hayırlisyla 🥰
jekdkllmdkm gfc02 benim de erkek ilki kız 😃 allah kolay doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde gerçekten bu sefer daha zor belkide benim de enfeksiyon var idrar yolu vardı bi ara ayağa kalkınca oluyor genelde benim
parildayanyildiz2 hhandan siz sona gelmişsiniz kolay doğum olsun inşallah bizimde en sevdiğimiz gün cumartesi yarın 27 haftalık oluyoruz💙🥰
zeyzeynur hhandan benimde cumadan cumaya değişiyor en heyecanla beklediğim gün oluyo bugün elma olduk biz haftaya ne olacaz bakalım her hafta bi heyecan gerçekten
ec691 hhandan pazar günü hem tatil hemde bebişimin haftası değişiyor prensesim içerden bile mutlu ediyor çıksa ne olur kim bilir 😍😍😍😍😍😍