burcinvrl6006 Kızlar hamilelikten mi yoksa bok boğazlığımdan mı anlamıyorum düz yatarsam rahatım yan yatarsam midem sanki batıyo böyle olan var mı yoksa reflü gastrit mi var tedirginim yarın doktora gideceğim ama bu gece uyuyamıcam ağrıdan
lalinnn @burcinvrl6006 hepsi normalmiş bende 7 den gidiyorum ilk gebelik yaş 28 . geçen haftadoktoruma sordum ayak yanması miğde bulantısı ağızda metal tat uyku bozukluğu vs çok normal folikasitini kullan ve bol bol dinlen bol su iç demişti şükür son iki gündür Miğdem birazdaha iyi
burcinvrl6006 lalinnn bu ikinci gebelik ilkte böyle şeyler yaşamadım su bile fazla geliyo yani çok yemek yersiniz de mide ağrır ya öyleyim inşallah hamileliktendir
aysenur4252 Normal dedi doktor bana da. Benim ilk trimester da bulantım kusmam olmadı hiç ama 5 6 haftadan itibaren mide yanması yaşadım. Genelde herkes son aylarda mide yanması olur diyor ama herkes farklı yaşıyor gebelik sürecini.
aslmoms burcinvrl6006 mide sorunlarıyla başbaşayım. Meyve yesem mide ağrısından duramam. Endişelenmeyin korkmayın ♥️🌸
aysenur4252 @“burcinvrl6006” hiç korkutma kendini doktorun daha iyi anlatır tabi neden olduğunu Allah’ın izniyle bir şey yoktur hormonların etkisiyle olan değişimlerdir🌸