Nur1290 Kızlar vajinal doğum yapalı 13 gün oldu ama kuyruk sokumumdaki ağrı geçmiyor bir türlü oturamiyorum uzun süre oturunca çok ağrıyor mecbur emzirmek içinde oturuyom hep of çok zor nasıl geçecek var mı yaşayan
beyzzsenturkkk Nur1290 ilk doğumumdan sonra kalmıştı bende o ağrı 2. doğumumda daha da kötüleşti neden bilmiyorum bi kaç güne geçti ama en ufak ağır kaldırmada zorlamada anında geri geliyo
bsr18_ Nur1290 muhtemelen ıkınmaktan olmuştur. Benimde aksine hamilelikte kuyruk sokumu ağrım vardı. Doğum yapınca ıkınmaktan yerine mi.oturdu naptı düzelmişti😂
minikkalbinaneysi Nur1290 ilk doğumumdan sonra oluşmuştu ve çok zorlayıcıydı.10 dk oturduysam desteksiz kalkamazdım. 1 sene içinde gecti ama Bununla ilgili instgrmda esinbuse.physio nun sayfasına bakabilirsiniz. Doğumdan sonra oturma simidi kullanma gibi video başlığı var.
zeynepyldrm_07 beyzzsenturkkk çünkü kuyruk sokuğu yerinden çıkıyor maalesef ve bunu doktorlar düzeltmesini bilmiyor genelde yaşlı hekim kadınlar fln olur ya onlar düzeltiyor kuyruk sokumunu
1Susuu 4 ay oldu hala yaşıyorum o ağrıyı. Fırsat bulursam kendimi bi doktora atacağım inşallah. İlk günler iki büklümdüm sıcak su torbası yaparak düzeldim bana iyi gelmişti ama tabiiki kalıcı bir çözüm değil
hghg Nur1290 ıkınmaktandır muhtemelen bende olmadı öyle bir şey ama farklı farklı şeyler olabiliyor normaldir bence zaten bende de farklı şeyler olmuştu ama hepsi 40 dan sonra baya azalıyor geçiyor
duygu2772 Nur1290 5 sene evvel oğluma doğum yaptigimda hızlı doğum basınç etkisiyle kuyruk sokumu zedelenmesi yaşadım 1 ay oturamadim çok zordu işkence gibiydi şimdi tekrar hamileyim korkmaya başladım yine aynisini yaşayacak miyim diye
mrvgrbz Nur1290 bende çok çektim ilk doğumda 6 sene oldu hala ağrır bi iş yapayım yorulayım direk kuyruk sokumuna vurur ağrı, ben Hacemat yaptırıyorum o iyi geliyor