gulkeceli tugcekmrr ben chatgbty hurafelere göre cinsiyet tahmini yaptırmıştım bildi 8 haftalıkken keseye göre kız demişti kızım olucak
tugcekmrr gulkeceli Balım ayrı ayrı ultrasonlarımda sordum biri 13 haftalıkken bir diğeride 13+3 haftalıkken kız dedi sonra da erkek dedi. Yani daha önce de böyle dedi bir kız diyor bir erkek 😄
tugcekmrr Minelsu0606 Ben insta’dan ücretli de sordum mavi tikli d@landırıldım 2. Bir görsel atışımda beni engelledi 😄😂
Minelsu0606 tugcekmrr aa gerçektenmi bizim bu merakımız varya🤣🤣geçmiş olsun neyseki az para benimde aklımdan geçmedi değil 🤣bi ara az kalsın soruyordum
tugcekmrr Minelsu0606 Sağol bacım 😂 Benim 2. Çocuk olduğundan bu merak sağlıklı sıhhatli olsun inşallah 🙏🏻🥰
tugcekmrr 08061999 Aşkım isim verince postu kaldırıyorlar ama şöyle diyeyim cinsiyett@hminci mavi tiki var 25@ ₺ ye baktırmıştım. Asla bir daha parayla baktırmam tavsiye de etmem
tugcekmrr zeyuss Ben şikayet sitelerinde falan pek iyi yorumlarda görmedim sonra bir ben mi dolandırıldım diye araştırınca başkalarıda memnun kalmamış
tugcekmrr zeyuss 13+4 olduk dün gittik bu posttaki ultrason görüntüsünü alabildik sadece doktor erkek gibi ama net bir şey söyleyemiyorum göstermiyor dedi 🤷🏻♀️ tepesi aşağı duruyor göstermiyordu sizin kaç haftalık ?