gebeyimgebesin Kızlar bem ikiz gebeyim benim gibi ikiz gebe olan yada farklı bir sebepten dolayı mama desteği vermek zorunda kalanlar Yenidoğanınıza hangi marka mamayı kullandınız doktorunuz ne önerdi
xqx gebeyimgebesin sezeryandan dolayi sut hemen gelmemisti, hastaneden cikarken doktora danismistik hipp combiotic kullandik, bir sıkıntı yasamadik
ruyabrnn gebeyimgebesin ilkinde hiç sütüm yoktu doktor önermişti. Bunu da sormadan bulunsun diye aldım. Diğer markalar içime sinmedi doğrusu, hip e baktım şöyle bir sonra yine bildiğim olsun dedim
cylnboran04 gebeyimgebesin yok üç çocuğum var ucunede aptamıl kullandım bebegım 1 aylık onada aptamıl verıyorum
melisaaksoy Doktor hastaneden çıkarken sma gold önermişti çok gaz yaptı Hipp combiotice geçtik o iyi gelmişti
Ladyss Önceki bebeğimde yenidoğan doktoru hipp ve sma önermişti Golden goat içeriği çok iyi anne sütüne çok yakın diye aldım bu sefer
Aaa12 gebeyimgebesin ben ilk çocuğumda hipp kullandım. Bu bebeğimde de başta süt gelmezse diye hipp aldım yine doğmasını bekliyoruz işte