bsr18_ bernsuna 12de doktor kız gibi dedi. Dünde kız olduğu kesinleşti💖 umarım değişip şok yaratmaz😊 14. Haftanın sonlarındayım
happyela bernsuna 11+4 de tahmşn yapıldı yarın tekrar kontrol var 14 hafta oluyoruz bakalım ne diyecek 🥰 sizde var mı tahmin 😊
bernsuna happyela tubayesilirmak bsr18_ Bende 14 oldum bugün🤗 özeldeki doktorum 11+4 de kız tahminim ama kesin değil yanılabilirim doğru da olabilir demişti 13+4 de devlete gittim tecrübeli bir doktordu erkek gibi sanki ama kordon da olabilir emin değilim dedi cumartesi özeldeki doktoruma randevum var tekrardan ne diyecek bakalım🥰
tubayesilirmak Benim doğumum da kasım başı görünüyor 16. Haftaya giricez yarın da cinsiyet kesinleşir mi sizce 13. Haftada doktor kıza benziyor demişti
bsr18_ bernsuna banada devletteki doktorum 12de erkek gibi demişti. Oranın cihazı baya eski ve siyah beyazdı. Özeldeki doktorumunki çok ayrıntılı ve renkli açtı gösterdi bacak arasını😂
bernsuna bsr18_ ya bende özele gidiyorum ama renkli bakmıyor siyah beyaz çokta net değil sanırım eski
kelebeeeeek 12 . Haftada kız gibi dendi ama ben erkek hissediyorum bayramdan sonra ögrenicez Kasım annelerinin çoğu bebeği kız sanırım
bernsuna kelebeeeeek benimde aynı bugün doktoruma gidicem tekrardan gel bakalım dedi kısmetse görürüz dedi
tubayesilirmak Ben bugün gittim 16+0 dayım doktor %70 kız dedi ufak bir çıkıntı gördü sonra 2 hafta sonra bidaha gel de bakalım tekrardan dedi offf çok merak ediyorum ya 🤦🏻♀️