esraaablgn demir16 bende kanama meydana geldi herhangi bir değişiklik yok yani plasentada sizin belki düzelmiştir diye düşünmüştüm çok zor oldu kanama olunca şimdi sürekli yatıyorum Allah yardımcımız olsun
demir16 esraaablgn benimde aynı şekilde 27. Haftama kadar 3 kez kanamam oldu, bebek büyüdüğü için bu haftadan sonrada kanama ihtimalimiz dahada artıyormuş bende 1 aydır raporluyum yatıyorum ,sizde çok dikkat edin kendinize.Geçmiş olsun.
Sermec27 Benim plesenta previa değildi ama plesenta akreataydi çok riskliydi plesentam aşağıdaydi ve mesaneye yapismak üzereydi hiç kanama olmadı 22 de öğrendim bende bende 6 7 hafta arası kanama olmuştu sadece doğumun çok riskliydi kendi doktorum yaptı Özelde ve bir profesörde girdi ameliyata ameliyattan çıkınca kan takıldi bana çok şükür rahmim falanda alınmadı sadece oğlumun ciğerleri gelişmedigi için 17 gün kuveze girmişti. busesahin demir16
busesahin demir16 bende 13 hafta öğrendim :( bu gün ve 24 e kadar yukarı çıkmazsa erken doğum dedi kanaman artabilir dedi kanama yapıyor bende kanama artar artmaz doğum 24 ten sonra dedi çok korkuyorum
busesahin esraaablgn benimde kanamam var ve taö kapatıyor devlet hastaneleri yapamıyor muymuş özelde öğrendimde bu gün devlete bakıcaktım yapabilir mi diye
busesahin demir16 benim kanamam çok ayakta yürüyemiyorum bile baskısından doktor kalkma dedi tam plesenta previaymış tam kapalıymış benimki ağrıdan artık gözlerim morarıyo:( Allah şifa versin hepimize
busesahin Sermec27 benimde vajinal kanala tam yapışmış :( kanamam çok ağrıdan gözlerim yüzüm morarıyor artık ayağa bile kalkmadan yatıyorum altıma baskı yapıyor yürüyemiyorum😢
esraaablgn busesahin merhabalar 28. Haftamdayım 25 te kanamam oldu çok şükür durdu ama o günden beridir aşırı aşırı dikkat ettim durumunuzu bilmiyorum ama elinizden geldiği kadar dinlenin orada burada yorum okumayı da bırakın ben bıraktım şahsen olumlu düşünün Allah büyük moralde önemli bu durumda doktorum olumsuz düşünce de çok etkiliyor dedi çıkmadı benim fakat sizin çok erken bence çıkma durumu bile olabilir
Sermec27 busesahin bende yapışma yoktu ama çok yakindi şükür atlattim inşallah siz de kolay atlatirsiniz
busesahin esraaablgn sizinde mi tam kapatmıştı benim kadar ağrınız var mıydı bide doktor ağrı ve kanama çokluğumdan korkuyor içerdede kanama varmış şuan ağrı normal değil içerdeki kanamadan dolayı rahmin kasılıyor buda tehlikeli dedi ağrısız kanama yapar bu sadece dedi normalde ama geceleri 0 uyku ağrıdan ağlamaktan
esraaablgn busesahin hala tam kapatıyor durumum düzelmedi on beş gündür evdeyim işimi falan bıraktım ağrım oluyor bir günüm diğer günümü tutmuyor aşağıya doğru baskı hele bebek vurunca canım çok yanıyor ama dinlenmek bende çok işe yaradı keşke daha erken rapor alıp işe gitmeseydim diyorum sizi çok iyi anlıyorum
busesahin esraaablgn kanama durumunuz nasıl peki benim şimdiden adet gibi kanamalarım oluyor arada :( siz kaç haftalıksınız ben daha 13 ama şimdiden kanamam çok ayağa kalkamıyorum ağrıdan altımda baskı var
esraaablgn busesahin ilaç başladılar 28. Haftamdayım sizin çok erken yukarı çıkma ihtimaliniz var bence tabi doktorlar daha iyi bilir ilaçtan sonra kanamam düzeldi şükür
busesahin esraaablgn var ama bu süreçte kanamam çok içerdede kanama var umarım artmaz Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin♥️