busruno Benim bebeğim aralıkta doğacak ama liste yapıp ufak ufak uygun bulduğum şeyleri almak istiyorum. İşte tam nokta atışı ne eksiği ne fazlası var dediğiniz bir yenidoğan ihtiyaç listesi var mı ?
medisinbebisi busruno olanlar [x] Anne yanı beşik [x] Göğüs pompası [x] Gümüş kapak [x] Depent [x] Lohusa takımı [x] 2 adet gecelik [x] Bebek hastane çıkışı [x] Pişik kremi [x] Temizleme pamuğu [x] Günlük bakım yağı [x] Şampuan [x] Göğüs ucu kremi - Anne göğüs pedi [x] Emzirme atleti [ ] Terlik [x] Bakım çantası [x] Puset [x] Bebek arabası [x] Puset örtüsü [x] Küvet seti [ ] Beyaz gürültü cihazı [x] Kirli sepeti [x] Ana kucağı [ ] Sling/kanguru [x] Yenidoğan kundak [x] Emzik [x]Termometre Benim eksik listem böyleydi☺️direkt paylaşayım istedim
beguuss busruno En olmazsa olmazı babybjörn kızım 2 sene tepe tepe kullandı, birde hayatımı kurtaran gümüş kapak ebebekten almıştım çok pahalı almaya gerek yok hayatımı kurtardı
BKZ Benim kendi listem var tabi hepsine gerek yok almayacağım ama yine de yaptım bi liste 65 maddeden oluşmakta :)