temmuzonbir Aysekaram ilaç etki etmeyince ben bi üzüldüm eyvah dedim yani 3 gece üst üste serum yedim sıvı kaybından
Aysekaram cansucura bazılarının 10.haftadam sonra bile başlamış aman bebiş sağlıklıysa kontrole gittiyseniz iyiyse hiç dert etmeyin keyfini çıkarınnn yiyin için gezin.ben 2 aydır evde yatakdan çıkamadım. Acillerde süründüm🥹
sarumervee Aysekaram 5 ay felaket ötesiydi ilk 1 ay yaşamadım 2. Aydan itibaren evden adım atamadım su bile içemiyordum 1 aydır yok oldu gibiydi şimdi 1 haftadır bulantı geri çoğaldı kusma nadirde olsa oluyo
ozge_krm Haftaya kadar çok zor kötü geçti sonra azaldı ama devam ediyor 23 haftadayız prilam ile devam ediyoruz doğuma kadar böyle geçicek heralde
Aysekaram sarumervee aynı şekilde bende öyleyim artık yıldımm biraz azalma oldu diğer haftalara göre umudum tamamen bitmesi inşllah rahatlarız 🤲🌸
gogebakk guzelanne2 ay ven cinsiyeti öğrenemedim doktor ikili testi yaptı cinsiyeti dedi 18.haftada dedi
sarumervee Aysekaram çok iyi anlıyorum sizi hayattan soğutuyo artık sabrediyoruz mecbur ilaçlarda bi işe yaramıyor 🥲
gmzeavc Aysekaram Merhabalar bende 8 haftalık gebeyim çok zor geçiyordu bilmem inanır mısınız kehribar kolye aldık resmen anında kesti 2. Gebeliğim ilkinde de öğrenir öğrenmez almıştık çok faydasını görmüştüm
decembermum Aysekaram ben gece iki tane içiyorum sabah uyanır uyanmaz bir tane anca yetiyor gibi 10 haftalık benim de
Aysekaram decembermum bende artık öyle içicem ilaç yan etkileri var mı sizde. Bana uyku ve baş dönmesi sersemlik yapıyor
Aysekaram Prensesmom_ çokk geçmiş olsun umarım en kısa zamanda biter ve kurtuluruz bu döngüden çok zor