Sehho ama bu sizin söylediğiniz bambaşka bir senaryo.. geç/erken döllenme konusunu tabiki biliyorum. Erken döllenme her kadında yaşanmayacak nadir bir senaryo, baştan döllenmeden dolayı deseydiniz daha net anlaşılırdı zaten😅 ama soruyu soran hanımefendinin senaryosu farklı, kendi durumunuza göre yanlış yönlendirmeyin birilerini, ben bunu anlatmak istedim. Sadece kendi bildiğimi doğru kabul etmiyorum, bilimsel olarak da bazı durumların açıklaması çok net ve stabil.. doktorların, hemşirelerin bas bas doğrusu budur dediği şeyi aktarıyorum, sizin senaryonuz ekstrem bir durum.. mesela bu hanımefendi detaylı ultrasona bebeğim bir hafta önde zaten diye daha erken gitse sağlıklı bir durum olmaz çünkü organ gelişimi 20.haftada olmayacak.. bizzat doktorumun perinatolojiye yönlendirirken bana aktardığı bilgi bu şekilde. Benim de bebeğim 1 hafta önde gidiyor ve doktor iriliginden kaynaklı olduğunu söyledi ki %80-90 bu sebeptendir zaten. Adet düzenlenmesi hamileliğin en başında yapılır ona göre takip edilir. Sonradan değişmez, ama bebeğin kilosu vs değişebilir..