yasemincel65 Superisibeyza duş aldırırken üstünü örtüyorum vücut ısı dengesini kaybetmesin diye duşta iken sorun yok da havluyu üstüne atar atmaz ağlıyor sen beni niye yıkadın der gibi bakyo diyorum kızım pasaklı mı gezecen 😂😂🥹🥹
yasemincel65 Deleted33000 ay inşallah ya el kadar bebe ağzı yok dili yok derdinş anlatabilsin garibim her şeyini ağlayarak anlatıyor benim de içim parçalanıyor 😖😖😖
Deleted33000 yasemincel65 evet insanın içi dayanmıyor sen sadece bebeği sakinleştirmeye çalış canım baktın olmadı doktora götür en azından için rahat eder
yasemincel65 beybimom_ izledim saati saatine ezberledim artık hangi saatte nasıl davranıyor hepsinş çözdüm ama şu ağlama krizini çözemedik 😣😣
beybimom_ yasemincel65 gazı filan vardır belki yada bi doktora götrn benim küçük kardeşim de öyleydi kaç doktora gitti bişey yok dediler sonra orta kulak iltihabı dediler
Bu0 yasemincel65 ahhh cnm daha dur bakalım mama içmek istemicekler benim oğlum bir ay hiç içmedi gündüzleri unuturdum öyle içirirdim delirmek üzereydim resmen
yasemincel65 beybimom_ ya bir ara böyle yaptı doktora götürdğm bir şey olmaz o birkaç dk sen görmeden uyumuştur dedi geçti bir şeyi yok dedi
gvnrzz yasemincel65 asının cocukta günlerce huzursuzluk yapacagını sanmıyorum cok alakası yok bence. Sadece o gün yaparsa yapar. Gazı olmadıgından nasıl eminsiniz,cıkarsa bile içerde gaz olabilir diyo doktorlar bilemeyiz ki
yasemincel65 gvnrzz ya genelde diyorlar ya huyu değişiyor diye ben de acaba ondan mı dedim, yoksa tabi aşı ağrı yapmaz onca gün çözemiyorum ki çocuğu her şeyi deniyorum ama işte oluyır illa uykuya geçerken mızmızlanma ağlama direnme 😮💨
yasemincel65 eslem2121 yapıyorum canım, kundaksız uyutmam, sadece günde 1 veya 2 kere memede uyumasına izin verdiğimde kundak yapmıyorum rahatlasın diye ❤️❤️
Semilk05 yasemincel65 aslında atak bunlar geçicek. Ama bebekte aşıdan sonra depil de 40 ı bittikten sonra bi uyku düzen şeyi değişiyor zaten hayata alışmaya çalışıyorlar
yasemincel65 Semilk05 ay evet ilk zamanlar düzeni vardı habire uyuyordu ben uyandırıp emziriridim şimdi değişti çocuk gözleri açıldı herhalde çevreyi fark ediyor yavaş yavaş ondan olabilir