buketdeniz19 meryem_07m Yani tercihe bağlı birşey canım ben yaptırdım ilk gebeliğim de bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum bunda da içimiz rahat etsin istedik diğer testlerle uğraşmamak için yaptırdım hemde cinsiyetini erkenden öğrenmiş olduk 😊İmkanın varsa yaptır
sarilale123 meryem_07m tercihe bağlı Ben de ilkinde yaptırmadım, ki böyle bir şey söylememişti de doktorum. Ama bunda istersen yaptıralım deyince yaptırdım
buketdeniz19 manifest 11+4 te yaptırdım canım 10. Haftadan itibaren yapılıyor ama eğer kilon varsa geç yaptırman daha iyi olur önce doktor muayene etti sonrasında kan aldılar yaptırdığım firma gelip kanı hastaneden teslim aldı 10 iş gününde sonuç çıktı
buketdeniz19 manifest çok güzel o zaman 10. Haftadan itibaren yapılıyor canım ben doktorumun önerdiği firmada yaptırdım şubat ayında 14.000 tl ödemiştim nevagen firmasına
hollyymollyy Biz de yaptırdık ve ben mantıklı olduğunu düşünüyorum . doktoru da bir çok açıdan rahatlatan bir test. hiçbir şey kesin değil tabii ki ama bir çok şeyi açısından ic rahatlatıcı🙏🏻
buketdeniz19 manifest doktorunun önerdiği bir firma varsa onda yaptır canım bana broşür verdi aradık fiyatı konuştuk bazı firmalar eve gelip kan alıyor biz herşeyi hastanede yaptık