cinderella 1melekannesi3858 sonradan uyumlu olur haftasıyla düzene girer ve bazen ultrasonda da doğru ölçülmüyor kiminde fazla çıkıyor kiminde geride ama çok bi fark yok öyle 1 haftadan fln bişey olmaz
temmuzonbir 1melekannesi3858 Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz canım bir bakmışsın bir hafta ileride olmuş gelişimi strese sokma kendini 💐
060436 1melekannesi3858 birşey olmaz bir hafta geride gelmesi veya önde olması bazen ultrasyon hatasida olabilir kaç haftalık sınız
beautiful_ 1melekannesi3858 hiç birşey olmaz kuzum benim bebeğim 24 haftada öyleydi 28de gittiğimde baya toparlanmıştı hiç canınızı sıkmayın 1 hafta geride olması korkulacak birşey değil
nisa4634 beautiful_ ben 32 gittim 28 haftalık olarak görünüyor dedi 35 de kilosu 2500 olması gerekiyorken 2240 küsür bir şey dedi ama hala gelişim geriliği var dedi
beautiful_ 1melekannesi3858 benimki de hep öndeydi sonra geriye düştü sağlıklı beslenmiyorsun dedi bende ara ara kefir muz yedim ama çok değil öyle toplandı ultrason yanılması da oluyor ama
1melekannesi3858 beautiful_ ama hep aynı doktor aynı ultrason canım bende bundan sonra beslenmeme dikkat edecem
beautiful_ 1melekannesi3858 benim de öyleydi kuzum inanki o ay o kadar kötü ve stresli geçti ki anlatamam sana ama çok şükür çok ama çok yemediğim halde kilosu haftasına uyumluydu canını sıkma dikkat et OMEGA 3 takviyesi aldın mı?
1melekannesi3858 beautiful_ alıyorum canimm çok sağol bu arda lütfen dua et kızımda da böyleydi haftasını yakalamadi hatta son haftlar arayı acmisti ondan korkuyorum buda kiz zaten
1melekannesi3858 hilalaselll4 aman olmqsin da zaten ya 3 düşük yasadim zaten psikolojik olarak iyi değilim buda böyle olunca endişelendim
beautiful_ 1melekannesi3858 Rabb’im yardımcın olsun kuzum Rabb’im sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin oğlum da öyleydi bende çok korkuyorum ondan seni çok ama çok iyi anlıyorum ❤️
hilalaselll4 1melekannesi3858 yok yok hiç korkma canım zaten büyümüş maşallah tehlikeli haftaları atlattık Allahın izniyle
1melekannesi3858 hilalaselll4 ay aman inşallah bacım ya Allah razı olsun sağlıkla kucağımıza alalim inşallah
1melekannesi3858 beautiful_ rabbim hepimizin yardımcısı olsun sendemi hamilesin canım Allah razı olsun bu arada motive ettiğin için