manifest kızlar ikinciye hamileyim, kızımla benzer belirtileri yaşıyorum bu da bulantılı geçiyor, 7.haftadayım :(( aynı belirtiler aynı cinsiyet mi oldu sizde?
Kahyaasena manifest kizimda içim dışıma çıkıyor du şuan oğluma hamileyim bunda da 5 aya kadr bulanti oldu
Minelsu0606 manifest kızımda Sabah akşam kusuyordum hastanelik oldum sudan tiksindim içemiyordum banyo yapamıyordum safran kusuyordum . Ama bunda sabah açlıktan bulantı ara ara sabah kusma . akşam şiddetli kusma kusmayla birlikte baş ağrısı yorgunluk kızımda okadar kıçusmama rağmen bukadar yorgun değildim bunda yorgunum hiç bir iş yapamıyorum suyu çok canım çekiyor ilk aserdim şey erik buda Allah’ın izniyle erkek. Kızımda kusmsktan hastanelik oldum. Bunda kustukça rahatlıyorum
yagmur27_ Bence hiç alakası yok herkeste değiştiği gibi her hamilelikte de değişiyor cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum hiç 🙏
manifest yagmur27_ bende pek düşünmüyorum açıkçası vücudun verdiği tepkiler ama allahın izniyle son hamileliğim olacak iki bebişim yeter, bunu rahat geçirmeyi çok çok isterdim daha 7.haftada tükendim
manifest gunes866_ erkek mi önceydi? bilimsel olarak aklıma yatmayan birşey benimde sorayım dedim yine de 😀 ilkim çok çok zorluydu kız oldu bu da mı kız acaba dedim
yagmur27_ manifest allahım bir an önce rahatlarsın inşallah ben 8. Haftadayım ama rahatım maşallah hiç hamile değil gibiyim
manifest yagmur27_ ya kızımla arasında 5 yaş var şuan ve kesinlkle yaşta etkili olduğunu düşünüyorum gerçekten zorlanıyorum hele de aç kalınca
yagmur27_ manifest haahah valla ben nazar değecek diye korkuyorum artık daha 8. Hafta ama maşallah diyeyim. Herkes de sürekli kusuyor musun diye arıyor sanki kusmamı istiyorlar kussam rahatlayacaklar değişik insanlar 😂