sakaryamm54 rabfer Bende orda yapmak istiyorum doğumu ama hiç gitmedim. Odaları tek kişilik oluyormuş sanırım umarım bilgi veren biri çıkar
seyda2702 rabfer kontrollere oraya gidiyorum ama doğumu orda yapmayacağım muhtemelen bende merak ediyorum
Budak41 sakaryamm54 ben geçen yıl doğum yaptım tek kişilik oda da var ama çift kişilik daha fazla yoğunluk durumuna göre değişiyor şans bide
rabfer Bende orda yapıcam tavsiye üzerine gidiyorum acaba oda süslenmesine izin veriyorlarmı onu sorucaktım
Budak41 rabfer tek odalara denk gelirseniz izin veriyorlar diye biliyorum ama normal doğum yapacaksanız hiç gerek yok çünkü çok kalmıyorsunuz hemen taburcu ediyorlar ben odaya 16:00 da girmiştim ertesi gün 12:00 de çıkarttılar 🙃
sakaryamm54 Budak41 Hadi ya şuan 36+2 haftalık hamileyim daha vaktim var gibi ama bide direk doğum için gitsem alırlar mı kaydım yok ya orda bilginiz var mı
balcocuk 1 hafta önce doğum yaptım odalar hep tek kişilik olmuş gayet temizdi ama süsleme konusunda bilgim yok bugün doğum yaparsanız diğer gün doğum yaptığınız saatte taburcu oluyorsunuz bi sıkıntı olmazsa