ceydayvz 14+3te oğlumuz olacagını öğrendik. Bu fikre alışmaya çalışıyorum. Kimler erkek bebek bekliyor kızlar
damla644 ceydayvz ben bekliyorum canım bi oğlum var zaten 6 yaşında 19+3 haftalık hamileyim oda erkek 😊
leefamily ceydayvz ben de erkek bekliyorum bize de süpriz olmuştu 🤭😅 şimdi 34+2 yim gelsin oğluşummm diye bekliyorum
lokismommy ceydayvz selaaammm 17+0 erkek bebiş bekliyorum ilk gebeliğiö ismi de hazır bazen ismiyle seslenip karnıma pıt pıt yapıp konuşuyorum fenerbahçe marşları dinletiyorum (baba gsli)🤪🤣biraz heyecan olsun
aslans ceydayvz İkinci kez oğlumu bekliyorum🙃 bu beni biraz heyecanlandırıyor. Her gün sevgi sözcükleri aşk dolu bakışları bitiriyordu, şimdi ikincinin gelmesi tekrardan mutlu ediyor.
sevgikabakci Merhaba benim de ilk bebişim ve erkek olacak. Arada hafif hareketlerini hissediyorum. Değişik ve güzel bir duygu 😊
bia777 yagmur27_ ben de başta kız istiyordum cinsiyeti öğrenmeye yakın aklım erkeğe kaydı erkek olduğunu öğrendik sonra 😁 allah gönlünüze göre versin inşallah 🥹🩵
yagmur27_ ceydayvz hep öyle diyorlsr ya kalp gibi fasülye gibiydi diye oval duyunca belki benim de erkektir dedim 😂 aman sağlıklı olsun da 🌸💕
sifadrmaz ceydayvz bende erkek bebek bekliyorum 16 haftalık hamileyim bir kızım var 6 yaşında 🙂 yine kız bekliyorduk ama erkek dedi doktorumuz hayırlısı olsin sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
guzelgunlergorecegiz Bir kızım var bir oğlumu da erken doğumda kaybettik. Şimdi tekrar erkek olacağını öğrendim hem korkuyorum hem de seviniyorum hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻