minosannecik_2minis Bugün 4+5 günlük oluyor benim minişim 6 Haziran’da birdahaki kontrolüm inşallah kese bebiş kalp atışı hepsini bir arada görür dönerim 😅 Betam dpo 17de baktırdım ilk kez pazartesi 165 çıktı Çarşamba 511 çıktı Birde cuma verip bakıcam artık kan vermeyi bırakıcam ona göre Bi sonraki kontrolde 6+3 olucaz inşallah Sağlıkla alalım kucağımıza minikleri 💕💐🌸🌸 Bebiş emzirmeyi çok özledim 🥰
Mrsfly minosannecik_2minis benim beta 90 dı 2 gün önce baktırdığımda sanırım bugün tekrar baktıracağım. Doktorumda 2 sinde gel şimdi bişey görünmez dedi. Araya da bayram giriyor epey beklicez 😁
mervesolak Merhaba bende 4+5 im bugun SAT ım 19 Nisan. Dün kan verdim 4025 çıktı benim de betam. Haziran 4 e randevu aldım bende dedim biraz geçsin kendi kendime stres yapmayım
minosannecik_2minis mervesolak çok iyi aslınsa seninle aynıyız ama benim geç döllenme sanırım ben daha düşük beta ile takip ediyorum 165di 511 oldu bugün yine kan vericem bakalım durum ne Benimde randevum 4 haziran seninle aynıyız 🤗🥰🌸
mervesolak minosannecik_2minis ya inşallah senin de sürecin sağlıklı geçer canım. Benim yumurtlama testi takibi yapmıştım diğer aylarda 11.gün çatlıyor yumurta. Onun için benim bir tık yüksek olması normal galiba ☺️
minosannecik_2minis mervesolak benim yumurtlamam 1inde yada 5inde emin olmamakla birlikte uzayan akıntı görerek oldu tam emin değilim o yüzden 1inden itibaren dpo sayınca dpo 10da negatifti 17de pozitif oldu heralde 5inde olan tuttum yüzden beta böyle düşük öğrendim sana göre günümüz aynı olsa bile sen benden önce yumurtlama görmüşsün muhtemelen
ilkkbahar Sanırım benim de geç döllenmeee sat 21 Nisan, 20 Mayıs beta 141, bugün tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum umarım hepimizin sağlıklıdır 🥰💕
minosannecik_2minis ilkkbahar inşallah canım inşallah ben ikinci beta çıkana kadar çok stres olmuştum şükür düzenli artmış 165den somra 511 olmuştu üçüncü betayıda bugün verdim daha sonuç çıkmadı seninde güzel haberlerini bekliyoruz haber ver banada
minosannecik_2minis Mrsfly evet ama en iyisi beklemek en azından sadece keseyi görüp strese girmeyiz hepsini bir arada görüp inşallah üstüne bide kalp atışı duyarız amin amin aminnn 🤭🌸 iki günde bir kan ver 3 kez falan tekrarla düzenli artış görürsen artık doktora gidene kadar beklersin
ilkkbahar minosannecik_2minis ayy inşallah, haftasonu bayram derken biraz sarkacak sonuçlar sanırım ama olsun sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallahhh 💕💕💕
gorenler minosannecik_2minis Beta baktırmayacağım bekleyeceğim. Dpo10dan beri artan çizgim var reglim de 3 gün gecikti zaten. Çünkü 3 kimyasal 1 düşüğüm var. Sebepsiz. Bu nedenle kan vaginal usg falan istemiyorum artık. Bugun 4 +1
minosannecik_2minis gorenler hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bu kez herşey yolunda gider 🌸
mervesolak gorenler canım tiroidine baktırdın mı? Ben ilk oğlumdan önce 2 kez bundan 3 ay önce de 1 kez tiroid sebebiyle kimyasal gebelik geçirdim
gorenler mervesolak baktırdım canım hiçbir sebebim bulunamadı. Ne şeker ne pıhtılaşma. Sebepsiz maalesef.
merve3531 mervesolak ay öncelikle sağlıkla gelsin inşallah bir şey sorucam bende bugün gittim tam 4 haftalık bugün bana da kese etrafında kanama alanı var dedi ama ilaç vermedi iki gün sonra yine gel bakıcaz dedi sizin kaç haftalık acaba