benazinci Bugun kontrole gittim 6 haftalik kese görüldü karin ultasondan ici boş görüldü. Sonra vajinal ultrasondan bakti. Hafif yolk sac görüldü ama hoca dedi bu keseye bu az dedi 1 hafta sonra gel dedi. Simdi cok strese girdim ilk gebeligimde düşük olmustu.
cuteregina benazinci 6 haftalık olduğunu doktor mu söyledi siz sata göre mi hesapladınız Geç döllenme olmuşsa eğer çok normal bekleyin endişe etmeyin benimkide bir hafta geriden geliyor geç döllenme
ezgi3452 benazinci benim de 6. haftamda sadece kesem gözükmüştü 8. haftamda bebeğim görüldü canım panik yapma ❤️ Yolk sac bile görülmemişti ve geç döllenme değildi ona rağmen 8. haftayı bekledi 🤭
ozturkkpnar benazinci once kese sonra yolk daha sonra bebek olusumu beklendigi icin bence anlattiginiza gore normal ilerliyorsunuz gec dollenme olabilir. Stres yapmayin hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz 🙏
aslhannnn benazinci bak ben de tam 6 + 1 günlük hamileyim doktora gittim kese ve içinde bir şey göründüğünü söyledi evet ama bunun stres yapabileceğin bir şey olmadığını doğal bir şekilde ilerlediğini strese girince daha çok etkilenbileceğimi söyledi mesela Haziran’ın 3’üne kontrol verdi o zamana hem kalp atışını da duyarız dedi bence kendini strese sokma geç döllenme denen bir şey var büyük bir ihtimal bende de aynı şey olmuş gibi düşünüyorum açıkçası bir de her gebelik aynı düzeyde ilerlemiyor beş haftada kalp atışını duyan da var dokuzuncu haftada duyan da var mesela ben ilk gebeliğimde tam 9 + 4 günlükken kalp atışını duydum o yüzden moralini bozma🩷👼🏻🌸
benazinci cuteregina ewet doktor soyledi. Sat gore 6+6 yim. Doktor 6 haftalik dedi. kesen iyi dedi . Bende dedim geç döllenme cunki eminim som reglm 3 nisan korunmasiz iliskim 23 nisan . Cok stres oldum. Vajinal bakti ultrason orda hafif birseyler görüldü. Kanaman olursa progesteron al iç dedi. Haftaya carsamba acile gel ultrason baktir dedi.
aydanurataseveen Kızlar merhaba 4 haftalık gebeyim dün test yaptırdım 1483,62 çıktı beta hcg geçen hafta cuma 67 idi sonucum beklenenden de fazla çıktı Allaha binlerce kez şükürler olsun salı günü kese veya yolk sac görünür mü
aslhannnn aydanurataseveen beta değerine göre değil aslında belki de görebilirsiniz görenler var bu haftada görmezsen ise de endişe etmeyin çünkü haftası çok küçük👼🏻
aslhannnn aydanurataseveen rica ederim ne demek ikinci olduğu halde bak korkularım var olabilecek birsey sağlıklı olsunlar kolaylıkla inşallah 🩷
kedilivebebeli Bende 6+4 karından bakıldı sadece kese göründü 5 gun sonra randevum var inşallah görürüm kafam takıldı malesef
benazinci kedilivebebeli bnmde oyle boşa strese girdim . Herkeste ayni seyler olmayabiliyor mesela ilk gebeligim düşük yaptığım 6.hftada kalp atisi bile duymustum. Bunda kese sadece görünce . Neyse herseyde vardir bi hayir stres yapmaya gerek yok cok şükür kese var 🙏🏻
kedilivebebeli benazinci evet cok haklısın bende iki kere kalp atışı gördüm ama hep hüsranla sonuçlandı Rabbim güzelliklerle müjdelesin bizii
deryabk Bende geçen hafta 5+3 te kese görmüştüm.yarın kontrol var yolk sac ve embriyo inşallah kalp atışınıda duyarım.boşmu dolumu düşünmekten karnım ağrıyo.(tüp bebek)
deryabk benazinci şükürler olsun gördük.mucizevi bir şey ..duyguyu tarif etmem zaten imkansız.kendisinide gördük sesinide duyduk.maşşalah gümbür gümbür selamladı bizi😍annesinin ağlamasını sesiyle ve kendisiyle dindirdi.allahım isteyen herkese ama herkese versin.üstelik kolaylıkla sağlıkla tez zamanda versin❤️yürekten sarılıyorum bu yolda olan savaşçı tüm kadınlarımıza🙏doltorum herşey yolunda haftanla uyumlu gidiyosun 1. Haftada görüşelim artık dedi.🥹kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım.tüm kadınlar birbirimize sadece güzel haberler verelim🤲🏻🕊️🌸
benazinci deryabk masallahh masaalalhh cok cok sevindim adiniza darisi tüm bekleyen arkadaşlara insalalahh🙏🏻😘😘