Deleted33000 orhismommmmmm aşkım ben önce kuşbaşından daha küçük doğrarim düdüklüde haşlarim o suyu dökerim Allah var kötü oluyor öyle sonra tencerede yağ salça kavurup etleri koyarım az pulbiber üzerini gececek kadar sıcak su tüm soğanı da içine koyarım güzelce kısık ateşte kaynar indirecegime yakın tuzunu koyarım sertleşmesin sanki birazda öyle kaynar kapatırım salcan güzelse güzel olur bide salcanin kokusu çıkana kadar kavuracaksin yemeklerde daha lezzetli oluyor
Havin49_ kurkmantosuzmadonna siz hamaratsınız bacım benim çocuklar bugün hiç durmuyor basit bişey yapmam lazım
kurkmantosuzmadonna Havin49_ valla parça parça yapıyorum canım ben de. Sebze pilavı ve cacık yapabilirsin sen de. Yanında soğan biber mis gibi olur.
Havin49_ sarilale123 benim eşim asla yemek seçmez ama göğüs sevmediği için söyle yapınca pek sevmiyor afiyet olsun cnm
alprn2 Ne zaman malzemem olmasa mutlaka patates biber vardır hepsini kızartıp domates sosla karıştırıp türlü gibi bi yemek yaparım 😃 yanına çorba salata yogurt ne varsa artık çok lezzetli hem de.cok hizli oluyo
sarilale123 Havin49_ benim eşim sebze vs asla yemiyor. Bende bu konuda zorlanıyorum ne yapsam diye sürekli. Sağol canım sizede afiyet olsun
elifsn23 Havin49_ kıyman varsa tepsiye biber domates bir patatesle doğra baharatla tepsi at fırına canım yanına da pilav yeter 😂
Havin49_ elifsn23 dün patates yedik cnm kıyamam da yok malesef bakalım kocam gelince ne isterse onu yaparım artık çocuklar durmuyor
elifsn23 Havin49_ Allah kolaylık versin canım her gün yemek bulmaktan ben de usandım valla 😂 daha bebek de doğmadı üstelik senin işin daha zor