aframoms13 7 haftalık hamileyim 7 cm kistim varmış 10 gün önce ölçüldüğünde daha küçüktü. İçi boş ama çok ağrı yapıyor. Bebeği ve kalp atışını duyduk ama kese bozulmaya başlamış, progestan verdi. Benzer şeyleri yaşayan varmı
busebelli aframoms13 İlk öğrendiğim zaman 12 cm kist oluşmuştu hatta patlar bebeği kaybedersin dendi çok kesin konuşmuştu doktorum yüzde doksan patlar demişti başka doktora gittim oda aynı şekilde dedi çook çok fazla ağrım vardı bazen yürüyemiyordum ve sürekli kusuyordum fitil kullandım iki ay boyunca ve kendiliğinden kayboldu bende yaşadığım stresle kaldım kaybetme korkusuyla korkmayın yani ilaçlarla eriyor o
Ozgesvndk aframoms13 4 haftalık hamileyken 5.5 cm kistim patladı. Günde 3 kere fitil verdiler sürekli yattım üç hafta zor geçti çok ağrı yaptı. Şimdi 12 haftalık olduk. İnşallah sizin de sağlıklı devam eder. Kist küçüldü ama hala ağrı yapıyor. Tam 8 saatte bir almaya dikkat edin alarm kurun.
aframoms13 busebelli progestan verdi bana ama günde 3 kez kullanacakmışım sabah öğle akşam şaşırdım bu doz normal mi. Bide sizin kistiniz varken keseniz düzenli miydi
busebelli aframoms13 Bende progestan kullandım aynı günde üç defaydı Kesede bozukluk yoktu sadece kistim çok büyüktü ve çok korkutmuşlardı beni doktorunuz verdiyse kullanın sonuçta bizleri düşünüyorlar her şey evlatlarımız için insan başta çok tereddüt ediyor kullanırken bir şey olur mu olmaz mı diye belki de kullanmazsam bir şey olur mantığıyla verilenlerin hepsini kullandım şükür 34+3 olduk acısıyla tatlısıyla
aframoms13 Ozgesvndk çok geçmiş olsun ❤️🩹 bu kist 2.trimesterde küçülmeye baslıyormus okudugum kadarıyla. İlk trimesterde büyüyormuş. Suan bebekten korkuyorum kesesi bozulmus 10 gün önce böyle değildi. Sabah öğle aksam yazıyor ilacın üstünde 8 saatte bir mi almam gerekiyor
aframoms13 busebelli doktorum bana gunde 3 kez kullan diye bişi demedi eczası üstüne o şekilde yazmıs da acaba yanlış olabilir mi diye düşündüm aradım doktoru ama devlet oldugu için cvp vermedi 🥲 siz de o şekilde kullandıysanız demekki doğruymuş. Çok teşekkğr ederim içimi rahatlattınız umarım bende sorunsuz bi şekilde o haftalara gelebilirim. Sağlıkla kucagınıza alın inşallah 🙏
busebelli aframoms13 İnşallah gelirsiniz rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin sürekli yatıp dinlemek lazım hiçbir iş görmeyin bırakın eviniz dağınık mutfağınız pis olsun 4 ay ev süpürmedim 5 ay düşük riski yaşadım çok şükür geçti sizinde geçer umarım
Ozgesvndk aframoms13 8 saatte bir alın fitil olarak yapın yarım saat yatın kalkmadan. Kandaki seviyesi sabit olsun . Benim kistim corpus luteum kistiydi patlayınca progesteron seviyem düşmeye başlamıştı. Doktor progesteron 5 in altına düştüyse bebek düşer elimizden bir şey gelmez . 5-15 arasıysa tutunur ilaçla demişti. O yüzden çok dikkat ettim siz de önümüzdeki kontrole kadar ayağa tuvalet ve yemek yemek için kalkın. Geçmiş olsun
aframoms13 busebelli evet öyle yapıyorum çünkü kist çok ağrı yapıyor yatarken bile. Zorlamıyorum hiç kendimi 10 gün sonra çağırdı umarım güzel haberler alırım
busebelli aframoms13 Maalesef fazla ağrı yapıyor ama Rabbim o dayanma gücünü veriyor çok ağladım 5 ay boyunca nasıl geçireceğim bugünleri dedim ama son 1 ayım kaldı inşallah sizinde su gibi geçer rahatsızlıklarınız son bulur rabbim şifa versin güzel haberler alırsınız
aframoms13 Ozgesvndk benim kistim de oymuş. İnşallah bu günleri de atlatacağım yanıtlarınız için çok teşekkür ederim 🙏
aframoms13 busebelli ilk gebeliğimde hiçbirşeyim yoktu hç böyle şeyler yaşamadım o yuzden bilgim de yok ilk kez tecrübe ediyorum ve korkuyorum. Dinlenip bol bol dua edicem. Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim
Ozgesvndk aframoms13 inşallah kolaylıkla atlatırsınız 🙏🏻Kan sulandırıcı içiyor musunuz ben iki düşüğüm olduğu için öncesinde aspirin kullanıyordum sanırım o da patlamasını kolaylaştırmış . Perinatoloji doktorum öyle söylemişti.