Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftaya kadar yapılıyor? Yada sizler kaçıncı haftadanızda ayrıntılıya girdiniz? Bana net bilgi gerekiyor.
Ayrıntılı Ultrason
21.28 haftada genel olarak daha cok tercih ediliyo beyni tam o haftalarda gelistigi icin ama bebekte bi sorun gorurlerse 16.18 haftalarda da istiyo doktorlar
Dyglila 20 ile 24 arası yapılıyor ben bugün girdim 23+3 üm
Zozantmr yok iciniz rahat olsun benim kendi doktorum siyah beyaz bakiyor sonrada resim cekmek icin 3 boyutlu kismi acip resim cekip kapiyor :) bende 83 kiloyum yani gene bebeklerimi gozukuyor olcum yapiliyor ama detaylida parmak ucuna kadar olctukleri ve annenin bebegi besleyen damarlarida olctukleri icin ugrasmamak icin net gormek icin kilosu olanlarda 22 haftayi bekliyorlar hemde bebisler biraz daha buyumus oluyor birsey olmaz yani :)
Tazegelin12 bi kaç gün geçsede yaparlar mı? 3-4 gün felan
Deletedmom0909 ya bi yerde okudum 23 son hafta die. Benimde randevu gününe kadar bi kaç gün geçmiş olacak. Sizinde 3 gün geçmiş herhangi bi problem teşkil etmediler dimi yada bebeğe bi zararı olmaz dimi bi kaç gün geçse?
Dyglila yok canım doktorumu aradm özellikle sordum 24 bitene kadr yaptırabilirsin dedi gayet iyi geçti
Deletedmom0909 teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın valla😊 güzel geçtiğinide ayrıca çok sevindim 😊
Dyglila sağol canım Allah razi olsun inşallah sende hayırlı haberler al😳
Deletedmom0909 inşallah🙏 Allah razı olsun.
Dyglila Evet
Tazegelin12 teşekkür ederim canım 😊