Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftaya kadar yapılıyor? Yada sizler kaçıncı haftadanızda ayrıntılıya girdiniz? Bana net bilgi gerekiyor.
    Dyglila 20-24 arasi yapiliyor eger zayifsaniz yani fazla kilonuz yoksa 20 de gidebilirsiniz ama kilonuz normalden fazlaysa gobek kisminda yaglanma varsa detayli icin 22 yu bekleyin olcumler daha net oluyor bana doktorum bu sekilde anlatti
      21.28 haftada genel olarak daha cok tercih ediliyo beyni tam o haftalarda gelistigi icin ama bebekte bi sorun gorurlerse 16.18 haftalarda da istiyo doktorlar
        Dyglila Ben ilk ayrintili ultrasona ikili tarama da 12 haftamda girdm.. Simdi 17 haftalik oldum... doktorum aradi 20. hafta da yine ayrintili ultrasona cagirdi beni.. zayif oldugum icin 20 hAftalardada yapiliyor..
        lilamom aynen bende Cuma günü gittim göbek bölgemde yağlanma olduğu içim doktor bakamadı 1 ay sonra gel 22 haftalığım bu arada bir sorun yoktur değil mi
          Zozantmr yok iciniz rahat olsun benim kendi doktorum siyah beyaz bakiyor sonrada resim cekmek icin 3 boyutlu kismi acip resim cekip kapiyor :) bende 83 kiloyum yani gene bebeklerimi gozukuyor olcum yapiliyor ama detaylida parmak ucuna kadar olctukleri ve annenin bebegi besleyen damarlarida olctukleri icin ugrasmamak icin net gormek icin kilosu olanlarda 22 haftayi bekliyorlar hemde bebisler biraz daha buyumus oluyor birsey olmaz yani :)
            Deletedmom0909 ya bi yerde okudum 23 son hafta die. Benimde randevu gününe kadar bi kaç gün geçmiş olacak. Sizinde 3 gün geçmiş herhangi bi problem teşkil etmediler dimi yada bebeğe bi zararı olmaz dimi bi kaç gün geçse?