xxtuaxx Alya05 Eşim sosyal medyada görmüş ve hoşuna gitmiş. Cennete açılan bir kapı gibi görünen bir dağ olduğu için dönemin imparatoru o dağa Cennet Kapısı adını vermiş. Eşim de bana yakıştırmış bu ismi. Alakası buradan 😇
Alya05 xxtuaxx Maşallah diyelim canm demek o an gözüne çok güzel kesinlikle bu eşime çok yakılır demiş 🌸
myangelson Alya05 yok ya bana komik geliyor öyle sanki akşam olunca evde yüz yüze gelinmiyor gibi 😂😂😂😂
elifaslannn İlk biriciğim diye kaydetmiştim sonra kocammm şimdi ise Aslanım diye kayıtlı eşimde beni biriciğim diye kayıtlı
FDilara Alya05 Sevgililik yıllarımızdsn beri Sevdiğim bey ❣️ diye kayıtlı, kızsam da küssem de hiç değiştirmedim ☺️
MelekSeri Alya05 Ben eşim de Lübbetülayn diye kayıtlıyım arapça da Gözbebeğim anlamına geliyor bende ise normalde Aşk ❤️ yazardı sinirlenince değiştim ismiyle kayıtlı bidaha da duzeltmedim uzun zamandır öyle
sineminkooo Sevdiğim bey ✨ diye kayıtlıydı Kalbim ✨🤍 olarak değiştim Sanırım bundan sonra da başka bi şey yaparım kalbim oğluma ait oldu çünkü 😂🙈
fatoss_ Ben onda kadınım olarak kayıtlıyım o bende eşim diye kayıtlıydı çok resmi oluyormuş diye değiştirip kalbim yaptırdı 😀