Alya05 Benm eskiden çok güzel şeyler yazardım sonra aman dedim ismini kayıt ettim öyle kaldı 🤣🤣 Eşimde Benm hanım olarak kayd etmiş Sizler ne diye kaydetmişsiniz , eşinizde ne diye kayıtlısısınız 🙂
Deleted33000 Alya05 ben eşimin telefonunda kadınım diye kayitliyim o bende ismiyle kayıtlı bı ara gıcık olmuştum öyle kaydettim☺️☺️☺️
myangelson Alya05 Kocacımmm❣️❣️ (o 2 m önemli olmazsa olmaz😂😂😂) hemen hemen 7 yıldır böyle. Bende onda sabah uykum 🌸 olarak kayitliyim neredeyse 9 yıldır 😅
ikiprensesannesi___ Alya05 sinirlenmediğim sürece ❤️'min diye kayıtlı ama ters düşersek (.) diye kayıtlı olur🤣
myangelson Alya05 hiç değiştirmem ben ya öyle duruyor hoşuma gidiyor 😅 eşim de öyle. Bir ara değiştireyim dedi ama hoşuna giden birşey gelmedi aklına kalsın dedi 😅😅
myangelson ikiprensesannesi___ hee öyle 😅 bizde öyle isim değiştirme numara silme engelleme gibi şeyler yok hiç 😅
egeemomms Alya05 ben eşimin telefonunda hatunummm❤️ diye kayıtlıyım o da benim telefonumda eşimmm🩵🧸 diye kayıtlı 🤣
BKZ Arkadaşken Zorba diye kaydetmiştim :) sevgili olduğumuz zamandan beri yani yaklaşık dört senedir Aşkım🖤 şeklinde kayıtlı
lokismommy Alya05 günışığım diye kayıtlı bende onun telefonda ayışığım diye kayıtlıyım 5 yıldır böyle 😍
beautiful_ Alya05 eşimin iki hattı var biri 🌎'M diye diğeri de 🥰 Sevdiğim 😍 diye kayıtlı onda da ❤️'M diye kayıtlıyım 🤭