GozdeKB bir sorun yok dedi doktor kilonuz fazla olduğu için uğraştırdı dedi 1 saat kadar inceledi görebildiğim kadarıyla bir problem yok dedi isterseniz detaylı fetal eko yaptırabilirsiniz daha da detaylı şekilde kalbine bakılır dedi. Yaptırmayı düşünmüyoruz, ailemizde doğuştan vs kalp hastası yok. Bebişin kalbide gayet sağlam atıyor ritmi falan çok düzgün doktorda gördüğü kadarıyla sıkıntı yok dedi. Onun için eşimle karar aldık yaptırmayacağız. Elhamdülillah sağlıklıymış oğlum 💙 son adet tarihine göre 22 haftalık, ultrasona göre de 21+1 haftalıkmış teyzesi yani son adete göre 5-6 günlük bir fark var. 400 gram olmuşuz her şey normal gibi gözüküyor. Zorda olsa yüzünü de gördük maşallah çok güzel bebek çok duygulandım bana çok benziyor dudakları burnu vs ilk defa bu kadar farklı hissettim💙 rabbim dileyen hak eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin💙 bir tek miyom konusunda üzüldüm miyomum 3 cmdi 7 cm olmuş doktorum yaşımı sordu ilk çocuğun mu diye sordu 🥺 üzüldüm baya sezaryende alınması riskli diyorlar nerdeyse rahim boyutunda bir miyom. Hakkımda hayırlısı şöyle ya da böyle olsun diye dua etmiyorum. Rabbim bana ve bebeğime sıkıntı olmayacak şekilde kurtulmayı nasip etsin 🙏🏻 sen neler yaptın bacım nasıl geçti gördün mü paşanın yüzünü