semahayall Ağrıdan geceleri asla uyuyamıyorum , belim ağrıdan kopuyor , bu haftalarda olanlar nasıl uyuyorsunuz , çözümü olan var mı , bebeğin ağırlığı suyu plesentası derken bel kemiğine binen yük oldukça arttı sanıyorum ki , ama duramıyorum ağrıdan
[silindi] semahayall ben de 35+2 yim belim dün gece daha fenayd sancım vardı gece nst ye baktılar sancı çıkmadı enfeksiyondan olabilir bele vuruyordur dediler
Muhoz0407 semahayall ağrınız çok ise doktorun gidin isterseniz açılmanız oluyor olabilir ben ilk oğlumu bel ağrısıyla doğurdum 🫠
D_erin1 semahayall bende öyleyim bel bacağa vuruyor gece dolaşıyorum öyle bazen oturarak dalıyorum uykuya
semahayall beyzametehan kullanıyorum ama artık sonlara çok yaklaştık diye bebek ağırlığından kaynaklı ağrıyor
semahayall Muhoz0407 ayy aman Allah korusun 😅 bu öyle bir ağrı değil ama , kemik ağrısı yani , sancı gibi değil
makbule2025 semahayall bende suan 35+5 deyim inanın aynı durum bende de var gece uykuları haram oldu artık çok zorluyor benide
Busra5222 semahayall evet çok ağrıyor yemekleri sandalyeden yapıyorum 10 dk bir dinleniyorum bende vajinada da çok ağrı var ama bebekler iyiymiş hiç bir sorun yok bende doğuma kadar bebeklerimiz için sabredeceğiz