elanur-ozer İlk bebisimi 16. Haftada hissetmeye başladım. Şimdi 2. Gebeliğim bakalım ne zaman hissedicez♥️ 4+5 im
Melikerdgs Şu an 5 ayın içerisine girdim 4,5 aylıkken falan kıpırdamaya başladı pıt pıt diye böyle geziniyor yani
oznurisiksonmez zlemnaz tam 18.haftaya girdiğim karnımın alt tarafında çok hafif hissettim ilk başlarda saniyelik hissediyosunuz🥰
sinem335_ elifaslannn bende 16 hafta 5 günlükken sabah elimi karnıma koyduğumda elimin olduğu yerde 3 defa biişey pıt pıt etti elime dokunulduğunu hissettim şuan 17+3 teyiz bişey yok sürekli dokunuyorum ama bişey hissetmiyorum ilk gebelik 🤭🥹
0smy0 zlemnaz ilk 16.haftamın sonuna dogru hissettim yürüyüş yapmıştım soguk kahve içtim uzandım sol tarfımda minik kıpırtı şeklinde. Eşime 17.haftamdayken elini koydurdum hareketliydi hissetti şuan 19.haftadayım bazı günler aşırı hareketli bazı günler bi kaç defa hareket ediyor. İlk gebeliğim 🥰 genelde tekme şeklinde benimki
byzkds zlemnaz 16 hafta içerden hafif pıt pıt şeklinde hissetmiştim şu an 19 haftalık daha belirgin 🤗
Ilkay_90 zlemnaz İlk bebeğimi 16. Haftada hissetmiştim. Şimdi ikinciye hamileyim onu da 13. Haftada hissettim. 🤭🧚♀️🍀🙏🫠😊
Pnr_2306 Ben ikinciye hamileyim kizimda geç hissetmistim ama bunda 9.10.haftalarda hissetmeye basladim cinsiyetimiz net degil cinsiyet ile ilgili mi bilmiyorum erkek bebekler daha erken hareket eder hissedilir diyorlar dogru mu bu durumu yasayan var mi
hollyymollyy bi kaç süpheyi saymazsak net ilk 20de hissettim. hatta çok sabırsızlanıyordum 🤭 sonrasında hergün hissettim🤗
sevvalinwonderland zlemnaz şu an 19+5’im, geçen hafta babamla sinemadayken 18+6’da ilk kez hissettim 😍 maşallah artık düzenli olarak hissediyorum zaten güplemelerini oğluşumun 🩵🩵
gksnnb İlk gebeliğim 18+6 yız şuan hafif seğirme gibi kalp atışı gibi hıssedıyorum sanırım normal 19 20 de daha net hıssederım gibi. Onu tamamıyle hıssetmeyi heyecanla Beklıyorum 🥹❤️ bebeğimiz erkek
nmtcrkk gksnnb 22 den sonra çok net hissetmeye başlayacaksın şu anda 29 haftalık yer değiştirdiğini falan her şeyi hissediyorum dışarıdan bile belli oluyor bulunduğu yere elimi koyunca ittiriyor çekmem için