duru202134 Test Awox 4 dakika içerisinde çıktı 5li almıştım geçen ay çıkmamıştı regl olmuştum zaten şubatta kimyasal olmuştu birde 11.haftalık düşüğüm var
tatlibiri duru202134 var hemen doktor a gidip durumunuz anlatın böyle bir öykünüz varsa Hayrlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
sevimlipandahii duru202134 bende 22 Nisan’da oldum Belirtin vwr mı hiç yoksa adet belirtileriyle aynı mi
duru202134 sevimlipandahii adet olacakmış gibi karın ağrım var sadece onun dışında bişey yok hatta testi yaparken çok ümitli değildim adet olacakmışım gibiydi
duru202134 annelik132 geçen sefer kimyasaldı sürekli kan verdim çok stresli oldu biraz beklemek istiyorum
sevimlipandahii duru202134 benimde öyle sadece 1 2 gün önce çok fazla ağrı oldu bu son 2 gündür de hiç bişey yok sadece kasıklarıma vuruyor küçük bi sızı
annelik132 duru202134 olur biraz daha geçmesini bekleyebilirsin bende cumartesi öğrendim test ile dün kan verdim dedigin gibi geç öğrenmek daha iyi aslında en azından deger yükseldimi düştümü düşünmüyorsun
duru202134 annelik132 adetiniz gecikince mi test yaptınız yoksa adetinize daha var mıydı ? Benim 3 gün var şuan
gzmysll duru202134 Ben hamileliğimi aynen bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim hayırlı olsun bebişiniz 🫠
nuryalmandilsiz duru202134 hayırlı olsun canım ondokuz mayısta bu testten daha da silik bir şekilde hamile olduğumu öğrendim beta HCG 22.5 çıktı bugün tekrar kan vereceğim yükseliş var mı diye tekrardan hayırlı olsun