annebebeka tuba_grz gayet normal, hareketleri o haftalar düzenli olmaz zaten ilerleyen haftalarda düzene biner
sassolsobe22 tuba_grz doktorum bugün bana ilk gebeliklerde 22. Haftalardan sonra , ilk gebeliklerde ise 20. Haftadan sonra bekliyoruz dedi
melismersin tuba_grz 28 e kadar 2 gün bile hissetmeye bilirsin. Bazen çok hareketli olur bazen derin uykuya dalar. 26 27 de aktifleşmeye başlıyor artık 28 de zaten sıkı takibe alıyorsub
tuba_grz annebebeka ama çok korkuyorum yaa çünkü normalde çok hareketli bir bebeğim var ama 2 gündür çok sakin
annebebeka tuba_grz bebeklerin uyku-uyanıklık döngüleri var, şuan düzensiz bir şekilde uyuyorlar yavaş yavaş düzene girecektir endişe etmene gere yok canım. Boşu boşuna stres yapıp bebeğini tehlike altına koyma
Temmuzsbl Bende bugün 23+0 oldum hala düzenli değil. Geçen günler aşırı hareketliydi. Son günlerde daha sakin. Normal bence. Gün içinde hareket ediyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
tuba_grz Temmuzsbl aslında dün etti biraz çok az bugün de yeni uyandım daha bişeyler yemedim ondan da olabilir
fatmaazel Bence de normal genelde sabahları açken benim hareketleri daha net bir de sağa doğru yatınca muhtemelen baskı oluyor kıpırdamaya başlıyor:) Tatlı yiyip uzan öyle dinle dedi bana ebe siz de öyle yapın.