fatmanurdemir5 BKZ hayırlı akşamlar 😇 biz bugün 15+6 olduk avokado kadar yarın doktor randevum var umarım cinsiyeti öğrenirim 🙈😇🩷💙
gulumommyyy htcmhmtismail bende hem kız hem oğlan var Allah ne verirse kabul🤍😃🙏🏻 Allah gönlüne göre verir inşAllah canım
busesahin aysea1 aa bende 1 nisandı 1 mayıs olmam lazımdı😅😅hayırla alalım kucağımıza inşallah kalp atışı duydun mu
aysea1 busesahin evet pazartesi gittim kontrole yeni yeni dedi doktor duydum beraber yürütelim bu süreci aynıyız 😊
ikincikez lokismommy 11 . Haftaya kadar tüm gün mide bulantısı uyku yorgunlukla geçti şu an da yorgunluk devam mide bulantısı aralıklı devam ediyor
lokismommy ikincikez bende de yorgunluk yok ama baskı ve ağrı var mide bulantım sabahları hala devam ediyor
ikincikez lokismommy bu arada cinsiyet öğrenebildiniz mi ben bugün sırtı görünüyor bacaklarını altına almış dedi hiç ugrasmadi detaylida öğrenirsiniz dedi üzüldüm merak etmiştim
lokismommy ikincikez ben 12de öğrendim 14te netleşti erkek olduğu farklı hastanelerde 3 doktora daha gittim onlarda gördüler farklı diyen olmadı hiç benim bebe her muayenede gösteriyor o konuda şanslıydım