Selam kizlar , bende sizin gibi gun sayıyordum dogum icin. Diğer gebeliklerime kıyasla bu gebeligim daha zor agrili geciyordu. Agrisi kaşıntısı derken birde son iki ay bebek gelişimi geriliği eklendi. Zorluydu benim icin kisaca. Gecen hafta bugün yani 39 haftalikken sezeryan doğum yaptim. Belden aşağı uyusturulma bende baş ağrısı yaptigi icin ozelde genel anestezi ile ameliyat oldum. Dogrusunu söylemek gerekirse şiddetli bir ağrıyla uyandim dikiş yeri uyusmadigi icin. Bir saatin sonunda agri kesicilerle dindi agrim biraz biraz. Elhamdülillah bu süreçte baş agrimda olmadi bu sayede cok daha hizli toparlandim. Dikiş bu sonucta agrisi sızısı elbet oldu ama hepsi gecti geçiyor cok şükür… doktorumun dedigi gibi hicte gelişim geriliği ile dogmadi bebegim. 50 cm 3100 gram doğdu. Yüreğimi sizlatan tek şey yavrumla 24 saat bile zaman geciremeden kuveze aldılar. Doğduğu gunun Aksami öğürmeye başladi ama atamiyordu . Bu sabaha kadar boyle devam etti o gece . . Meğer Kaninda enfeksiyon varmış. Allahtan ustunde durup soylemişiz hemşireye. Tahlil yapildi sonuc cikinca direk kuveze aldilar yavrumu. Yaşamayan bilmez gerçekten cok zormus evladini birakip eve gelmek ,o kapilarda beklemek. Rabbimm kimseye yaşatmasın evladiyla sinamasin. Enfeksiyon oldugu icin bir haftadir sadece bir kere gorebildik. Evde neyini gorsem ağlıyorum . Birazda lohusalik psikolojisi galiba cok duygusalim. Ama allahin izniyle cogu gitti azi kaldi kavuşacağız inşallah. Rabbim doğum yolu bekleyen herkese kolaylik selamet kavusmak nasip etsin 🥹😍