K-1997 damlasv en azından yine erken farkedildi ferah tut içini bu durumda özellere güvenme bence çünkü özel hastaneler biraz ortada bırakıyor insanı etrafımda var ortada kalan
damlasv K-1997 devlete güvendim ne oldu seni de bebeği de başka hastanelere sevk edeceğiz dediler sevk edecekleri hastaneler özel hastaneler ben şimdi kime güveneyim :)
Nilayimo1 damlasv 33 haftalık 1 kg mı ? Evet küçük kalmış perinatolog sürekli bakıyor eğer kilo alımı devam etmiyorsa küvezde zaten besleniyor diye doğum oluyor.Endişelenmeyin her şey düzelir inşallah
K-1997 damlasv tüh yaaa insanı çaresiz bırakıyorlar özel hastanelerde küvez kaç güne kadar ücretsizmiş
damlasv Nilayimo1 kilo almıyor ama kan oksijen gittiği için organları gelişim gösteriyor şuan o yüzden almıyorlar
damlasv K-1997 pazartesi gidip görüşeceğim aramda 3 saat mesafe var hastane ile henüz gidip görüşemedim
damlasv Ddygalz hastanemi ve doktorumu değiştirdim şuan durumum takip ediliyor herşey stabil gidiyor böyle giderse 1 ay sonra doğum olacak
Ddygalz damlasv hadi inşallah sağlıkla kucağıniza alın tansiyonlariniz ne durumda bebeğin kilo alımı vs
damlasv Ddygalz tansiyonum 13-8 genelde yükselmiyor daha fazla bebek 2 kg aldı kg alıyor gibi görünüyor
Ddygalz damlasv çok sevindim tansiyon da önceki zamanlara göre çok daha iyi inşallah bu şekilde devam eder 🙏
ikiemanetinannesi damlasv çok sevindim dizinle aynı zamanda yükseltmişti tansiyonum. 36. Haftada doğum yaptım inşallah hiç yükselmez bebeğiniz tam zamanında sağlıkla doğar sizinde sağlık durumunuz iyiye gider
damlasv Ddygalz tekrar fakülteye yattım 160-115 tansiyonum pazartesi özel hastaneye gidip doğum planlayacağım maalesef ben devam etmeye çalıştıkça tansiyon işleri bozuyor 35 haftalık olduk
hilalaselll4 damlasv maşallah büyümüş artık korkmana gerek yok sağ salim alırsın inşallah kucağına nerde oturuyorsun
elifin_ damlasv Ben de ani tansiyon yüksekliği ve ödem ile hastaneye başvurdum o akşam sezeryan doğumum gerçekleşti 3 gün önce. Umarım bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Benim sürecim çok ani oldu ama elhamdülillah çok memnun kaldım