seybey damlasv kesinlikle bekletmeleri riski artırıyor tansiyonu neden bekliyorlar zaten karaciğer enzimi yüksek oda tehlikeli bir an önce iyi bir doktor bul canım ciğer geliştirici yapıldıysa inşallah bi sıkıntı olmaz bebekte
damlasv seybey doktor alıp kesinlik kazanmaya çalışıyorum özelde doktora gidip son anda yine araştırmaya sevk verecekse bir anlamı olmaz
seybey damlasv bende 7 yıl önce bu durumu yaşamıştım 35. Haftada denk geldi bana acil doğuma alınmıştım tansiyonum yüksekti ama şu an senin tansiyonun yüksek değil diye bekletemezler almak zorundalar ki neyi bekliyorlar çok tehlikeli
revsnnnn damlasv 33 haftalık nasıl yaşam sınırı değil? Benim kuzenim 29 haftalık acil sezeryana alındı ona da magnezyum ciğer geliştirici yaptılar son ana kadar ama 29 haftalık geldi bebek 2 ay küvezde kaldı şuan maşallah Nur topu gibi
damlasv Ddygalz çocuğun gelişimi durdu benim de tansiyon tavanda çorluya gidip özelde doğum yapmaya karar verdim yaşadığım şehirde tüm yoğun bakımlar dolu ve çocuğun 3 saat entube yol gitmesi gerek çözüm bulmaya çalışıyorum
Selo25 damlasv cnm tansiyonun düzelmişti diye hatırlıyorum yükseldi mi tekrar, plasentaya iyi baktı mı drlar acaba. Adalat verdiler mi adalat alfametten daha iyimiş
seybey damlasv anladım sağlıkla gelsin inşallah merak ettim ne yaptın diye hangi ile gitmeyi düşündün
damlasv Selo25 gebelik zehirlenmesinde tansiyon maalesef düzelecek bir şey değil 4 gün iyi olsa 5. Gün çıkıyor adalat değil alfamet içiyorum
elifsn23 damlasv yaa inşallah düzelir tekrar toparlanır bu durumda bebek gelse dışarda daha iyi beslenebilir o zaman