Merhabalar sevgili hamişler ve anneler ,
30 haftalık gebeyim özel klinik profesör takipliyim bu ayki kontrollerimde doktor gebelik zehirlenmemden şüphelendi gözümde bulanıklık /tansiyon 15-9/ el kol uyuşması / geçmeyen zorlayıcı baş ağrısı / mide bulantısı ve baş donmesi yaşıyorum bunun yanı sıra istediği kan idrar testlerinde yoğun enefeksiyon geldi , bebeğin acil alınması gerekebilir yeni doğan ünitesi güçlü bir yer olsun diye Trakya araştırma hastanesine sevk verdi dün sabah verilen Sevkim sonrası periontoloji yoğun bakımına yatışım yapıldı bir günümü geçirmiş oldum doktorlar şuan ani bir şey olursa takip edebilmek adına saat başı Nst kan ve idrar alıyorlar ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı serum takıldı tansiyon ilacına başlandı şuan tansiyonum 12/7 geliyor nst lerimde sorun yok sancıda yok tek sorun hastane ortamına eşimi refakatçi almıyorlar ve tayinde olduğumuz için tek kalmam gerekiyor bu durum beni o kadar çok yoruyor ki hastanedeyim diye dinlenemiyorum bile ev ortamında bu durumu çok daha dinlenik ve sakin geçirme imkanım var 🤷♀️ size sorum şu olacak bu durumu yaşayanlar için evde takip kağıdı alıp tüm sorumluluğu kabullenip çıkış versem kendimi ve bebeği tehlikeye atar mıyım burada acil şekilde doğum yapmak asla istemiyorum doktorların hepsi stajyer kendi kadın doğum doktorum profesör sezeryan senaryosunda güvendiğim biriyle olmak istiyorum kendi doktorumda 36 hafta öncesine kadar ben yapmam anlaşmalı olduğum hastanenin yeni doğan bakımı yok riske atamam diyor şuan bulunduğum hastanede ise 33. Haftaya kadar doğarsa zaten yeni doğan yoğun bakımında da yaşamaz deniliyor ne yapacağımı şaşırdım yakın illerde yeni doğan yoğun bakımı olan ve profesör destekli bir hasteneye sevk almak ta benim için bir seçenek lütfen çıkış yolu gösterin burda kurbanlık gibi beklemek beni çok üzüyor 🥺ağır hastaları aldıkları için yanımda bulunan gebelerin de bana bulaşabilecek hastalıkları var eşimde bende çok tedirginim diken üstünde duruyoruz ek bir şey kapacağım son düzlükte diye