guzide18 merh öyle gerçekten zorlu bir süreç ama çocuk olunca dayanıyorsun ya Allah onun gücünü veriyor bence ilk başta bende çok korkuyordum bulantılarım başlamadan ama şuan Allah’a sukur korktuğum gibi olmadı aç bırakmıyorum kızımı Rabbim herkesin yardimcısı olsun 🌸
Rosegold guzide18 sütaşın kaşar peyniri ve ekmek ile geçirdim ben o süreci ayva elma muz kraker bunları yiyordum bide dışarda yiyince iştahlı yiyordum İskender , dürümle gibi hazır beslendım 3 ay zor sonra geçicek inşallah 13 den sonra yeniden doguyorsun 💃🏼
guzide18 Rosegold kuz maşallah dışarıdan falan yemıssın çok iyi Benım mıgdem hıc almıyor işte korkuyor dıye çarşılara bile çıkamaz oldum cıkınca deli gibi ögürüyorum sokaklarda bana bakıyorlar kaşar peynir den çok tıksındım ağzıma bile süremiyorum muz da aynı sekılde tuzlu çubuk bazen cukulata galeta erik be Çağla bunların dişindakiler bende yok inşallah geçer bekliyorum geçmesini :(
Rosegold guzide18 ama bu kadar ileri seviyedeyse biraz normal değil gibi çoğunlukla altında idrar yolu enfeksiyonu yatıyor ve ilk haftalar herkeste yüksek çıkıyor bi baktırmanı tavsiye ederim sağlık ocağında bakıyolar
guzide18 Rosegold benim ilk gebeligimdede böyleydi canım belki daha yoğundu o zaman çok zayıflamıştım bunda okadar bulantıya rağmen çok zayıflayamadım ama sağlık ocağına gidecem zaten sorarım mutlaka çok bulantı olunca enfeksıyondan mı oluyor mus anlamadım ?