cinar_asaf_ Merhaba arkadaşlar 7+4 de kalp atışı duyulur mu ? Birde devlet hastanesi kalp atışıni dinletir mi ?
fzay cinar_asaf_ kalp atışı duyulması gerekir. Ben devlete gittim ama dinletmedi doktorum sadece kalp atışı var guzel dedi doktordan doktora değişiyor olabilir
karaca40 cinar_asaf_ normalde duyulmadı lazım ama bazen geç döllenmeden dolayı duyulmuyor Birde kalp sesi duymak için verilen dalgalar bebeği rahatsız ediyor o yüzden bazı Dr lar küçük haftalarda dinletmek istemiyor
medisinbebisi Normalde duyulması gerekir, ama bazen geç döllenmeden kaynaklı duyulmayabiliyor. Ben 5+5teyken keseyi görmeye gittiğimde kalp atışını da duymuştum
cinar_asaf_ medisinbebisi bende gittiğimde 5+4 kese var dedi 15 gün sonra gel dedi ama bakalım yarın duyubilcekmiyiz kalp atışını
cinar_asaf_ Esma006 çok şükür 2 seferdir duyuyoruz kalp atışıni nasipse Aralık sonu Ocak basi gibi yanımızda olucak 🤭🙈
cinar_asaf_ Esma006 doğrudur elleri ayakları düzgün sağlıkla sihhatla kucağımıza alalım ,hayırlı ve kolay evlatlarimiz olsun
emmy06 cinar_asaf_ 9. Haftaya kadar beklenebiliyor. Devlet her zaman dinlemiyor kalp atışını. 6+6da kalp atışı başladı dendi ve bana dinletmediler
cinar_asaf_ emmy06 bazı devletletteki doktorlar dinletmiyor ya ben ilk oğlumda doğuma yakın cam sakuraya gittim evet kalp atışı var dedi dahada bişey demedi