yesimipekisleyen Kızlar ben bir ay önce grip oldum gribim geçti ama bir aydır bir türlü burun tıkanıklığım geçmedi. Hamilelikte burun tıkanıklığı yaşanıyormuş diye duydum. Var mı bu durumu yaşayan 🥹
breeze92 yesimipekisleyen ilk hamileliğimde doğurana kadar yaşadım. Çok garip ve sinir bozucu bir durumdu. Sanki hep yarım nefes alıyor gibiydim. Şimdi 7 haftalık gebeyim henüz başlamadı tıkanıklık bakalım. Sizin kaçıncı haftanız?
esrayvz25 yesimipekisleyen benimde sürekli tıkalı ve ara ara kanıyor gerçekten çok zor nefes alamıyor insan
yesimipekisleyen esrayvz25 İlk hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamadım umarım bu da kısa süre geçer
esrayvz25 yesimipekisleyen bende ilk hamileleğimde hiç böyle olmamıştım bunda hergün girip gibi burnum tıkalı anlayamadım
susirulosu yesimipekisleyen bir grip sonrası benimki de kalıcı oldu. Asla burnum açılmadı bir daha 34. Haftadayım ve telefonla konuşurken insanlar senin sesine noldu diyor artık 😅 Umarım doğum sonrası hemen açılır burnumdan nefes almayı çok özledim 😔
cyj yesimipekisleyen hamileliğimin başından sonuna kadar sürdü maalesef. Gebelik riniti deniyor. Deniz suyu kullanabilirsin demişti doktorum fakat fayda etmedi tabi. Doğurduktan sonra 2 hafta içinde geçecekmiş. Sabırla bekliyorum son günlerim🥲
papatya6342 Soğan ı ortadan ikiye kesin içine karanfil saplayın 10 , 15 tane Yatarken baş ucunuza koyun Faydasını gördüm ben.
Krnn1 yesimipekisleyen ilkindede yaşadım bunda da yeni başladı ağzımdan nefes almaktan bazen kıruyor boğulcak gibi oluyorum çok zor gerçekten dudaklarım mahvoldu. Yemek yerken nefessiz kalıyorum inan